Bosch søger nye talenter – Engageret handelselev til spændende start på karrieren

  • Telegrafvej 1, 2750 Ballerup, Danmark
  • Kontrakt
  • Legal Entity: Robert Bosch A/S

Firmabeskrivelse

Om Bosch

I 1886 grundlagde Robert Bosch sit "værksted for finmekanik og elektroteknik" i Stuttgart. Dette var udgangspunktet for nutidens verdensomspændende virksomhed. Lige fra starten har virksomhedens styrker været dens innovationskraft og sociale engagement. I dag har Bosch gruppen 460 selskaber globalt fordelt i 60 lande og regioner samt salgs- og servicepartnere i ca.150 lande og regioner.

Det danske hovedkontor Robert Bosch A/S ligger i Ballerup, og i dag beskæftiger Bosch i Danmark totalt ca. 700 ansatte inden for de fire forretningsområder: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods samt Energy and Building Technology.

Bosch i Danmark omfatter desuden også Bosch Rexroth A/S, BSH Hvidevarer A/S, Moeller & Devicon A/S samt Holger Christiansen A/S.

Du kan læse mere om os på www.bosch-pt.com

Jobbeskrivelse

Bosch søger dygtige elever, som ønsker at gennemføre den 2-årige handelsuddannelse. Vi går målrettet efter dig, som vil noget med din uddannelse. Som elev hos Bosch får du ikke bare en spændende hverdag i en international virksomhed, du kommer også til at arbejde med produkter, som er kendt for at være af høj kvalitet. Endelig får du indsigt i alt, hvad der sker i en travl salgs- og marketingafdeling.
Bosch i Danmark har i dag 10 elever under uddannelse her på adressen i Ballerup. Vil du kickstarte din faglige og personlige udvikling, så bliv handelselev hos Bosch.
Er du naturlig nysgerrig, i stand til at arbejde selvstændigt samt struktureret og har du viljen til at ville gøre en forskel, er du måske netop den engagerede elev, vi pt. søger til vores division Power Tools i Ballerup. Vi behandler ansøgningerne løbende.

 

Dine arbejdsopgaver:
Som elev vil du være tilknyttet den samme division gennem hele din elevtid, hvilket sikrer mulighed for større involvering i opgaver og projekter. Selvom du er nysgerrig efter nye opgaver, er du også med på, at rutiner er en del af arbejdsdagen. Du vil få en god og praktisk uddannelse, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med den læring, du opnår under skoleforløbene.

 

Opgaverne vil bl.a. bestå af:
▶ Salgssupport og back office-funktioner
▶ Oprettelse af POS-materiale
▶ Opgaver inden for online markedsføring
▶ Assistance til Brand Manager
▶ Planlægning og deltagelse på messer
▶ Kampagneplanlægning
▶ Løbende opgaver inden for marketing

Kvalifikationer

Vores kommende elev:
Hos os er det i høj grad din personlighed og dit engagement, som der tæller. Vi går efter elever med den rette sammensætning af ambition, drive, holdånd og godt humør. Samtidig gør vi meget ud af, at du udnytter dine evner optimalt, har det godt, trives med dine opgaver og udvikler dig personligt.
Du har formentlig en HHX eller HTX/studentereksamen suppleret med et HGS-forløb fra Handelsskolen - med resultater over middel. Gennem dine eksamensresultater, din sport, fritidsaktiviteter eller lignende har du desuden vist, at du er resultatskabende og initiativrig. Du har gode sprogkundskaber i engelsk, og har du kendskab til svensk og norsk, er det en fordel. Samtidig har du flair for IT og godt kendskab til Office-pakken, ikke mindst Excel og gerne et basiskendskab til grafiske programmer som In-Design og Photoshop.

Yderligere informationer

Vi tilbyder:
▶ En inspirerende og udfordrende uddannelse i en international virksomhed
▶ En travl hverdag med fokus på kunder og resultater
▶ Et uformelt arbejdsmiljø med faglige udfordringer
▶ Fagligt dygtige og hjælpsomme kolleger


Vil du vide mere:
Har du spørgsmål til uddannelsen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Mads Schrøder pa 44 89 82 26 eller via mail [email protected]


Er du vores nye elev:
Så send din ansøgning med CV mærket “Handelselev i Power Tools” på e-mail til [email protected]
Forventet start er primo september. Vi behandler derfor ansøgningerne og indkalder til samtale løbende. Alle oplysninger behandles naturligvis fortroligt.

Læs mere om Bosch på www.bosch.dk/career

 

FortrolighedspolitikAftryk