Projektledare Produktion

  • Västerselsvägen, 895 40 Mellansel, Sverige
  • Heltid
  • Legal Entity: Bosch Rexroth AB

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth Hägglunds i Mellansel utvecklar, producerar och levererar hydrauliska drivsystem och tjänster under det välkända produktvarumärket Hägglunds. Produkterna har ett gott omdöme runt om i världen och är omtalade för att vara tillförlitliga, starka och för att hålla enastående kvalitet. Bosch Rexroth Hägglunds i Mellansel har cirka 400 anställda och ingår i Bosch-koncernen.

Just nu söker vi en Projektledare till vårt Projektkontor som består av sju stycken fantastiska kollegor som jobbar med olika typer av verksamhetsutveckling.

Jobbeskrivning

Bosch Rexroth Hägglunds söker en Projektledare som aktivt kommer arbeta med verkstadsnära projekt. I rollen ingår att planera, genomföra och stabilisera förändringar och utveckling kopplat till verkstadsmiljön. Det kan handla om allt från maskininvesteringar, till nya arbetssätt eller digitalisering. Vilka projekt det blir beror helt på vad verksamheten behöver support med.

Förutom att driva projekt innebär tjänsten att tillsammans med övriga projektledare definiera och förbättra våra processer och mallar för projektledning. Projektkontoret är en relativt ny avdelning och det finns stora möjligheter till att påverka hur vi på bästa sätt driver projekt inom hela affärsenheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt.

Kravspecifikation

Vi söker dig som har flera års relevant arbetslivserfarenhet av verkstadsarbete. Du bör dessutom ha erfarenhet av projektledning eller av större förbättringsprojekt.

Tjänsten kräver goda datorkunskaper och gärna erfarenhet av att skriva instruktioner, rapporter eller kravspecifikationer. Du bör ha förmåga och vilja att lära dig våra processer och tillvägagångssätt för projektledning samt bidra till vårt ständiga förbättringsarbete.

Som person är du strukturerad, drivande och har god kommunikationsförmåga. Du har god social kompetens och är duktig på att lära ut, inspirera och engagera.

Flytande kunskaper i svenska och engelska är nödvändigt, både muntligt och skriftligt.

Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid dina personliga egenskaper.

Ytterligare information

Välkommen till ett unikt globalt företag med en lång lokal historia och förmåner i olika former. I Mellansel möts det bästa av två världar: Internationell puls i en familjär lokal miljö. Som också är en miljö där alla funktioner ryms under ett tak och där du har kollegor som är alltifrån ingenjörer och operatörer till inköpare och säljare.

Vi vet att vi inte är ensamma om att ha fantastiska kollegor. Men vi vet också att våra medarbetare berättar om de fina arbetskamraterna och att det finns en anda av att hjälpa och ta hand om varandra. Hos oss ska det vara roligt att gå till jobbet och vi ska gå dit och gå hem med god hälsa.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Moa Bergström, Chef för projektkontoret på telefon 0660-872 31 eller [email protected]

Vill du söka tjänsten? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, senast den 18 september. Urval och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Våra fackliga kontaktpersoner för tjänstemän är Erik Fahlander (Unionen), Dan Berglund (Ledarna) och Hanna Hagström (Sveriges Ingenjörer). Samtliga kan nås via vår växel på 0660-870 00.

IntegritetspolicyMärke