Álláslehetőségek a maklári Boschnál - Gyakornoki munkakörökben

  • Maklár, Havasi László utca, 3397 Magyarország
  • Gyakornok
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Képzettség

  • Aktív hallgatói jogviszony nappali vagy levelező tagozaton
  • MS Office programok felhasználó szintű ismerete
  • Társalgási szintű angol nyelvtudás
  • Általánosságban heti 32 órás munkavégzés

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Multinacionális autóipari környezetben történő munkatapasztalat-szerzés, rugalmas heti munkabeosztás, iskolaszövetkezeten vagy munkaerő kölcsönző cégen keresztüli foglalkoztatás, díjazás a ledolgozott munkaórák arányában, SZÉP-kártya juttatás, idegen nyelv ismeretének gyakorlása, változatos képzési, fejlődési lehetőségek, céges buszjárat használata, ingyenes/kedvezményes sportolási lehetőségek, egyéb dolgozói kedvezmények, utazás támogatás, albérlet támogatás.

Adatvédelmi irányelvekLenyomat