Servicetekniker

 • Fuldtid
 • Legal Entity: Robert Bosch A/S

Firmabeskrivelse

Hos Bosch former vi fremtiden ved at opfinde teknologier og tjenester af høj kvalitet, der skaber begejstring og beriger folks liv. Vores løfte til vores medarbejdere er bundsolidt: vi vokser sammen, vi nyder vores arbejde og vi inspirerer hinanden. Tilslut os og mærk forskellen.

Jobbeskrivelse

Vi søger en selvstændig og erfaren gas-servicetekniker til at udføre service på olie- og gasbrændere over 135 kW, vedligeholdelse af damp-, fjernvarme- kedelanlæg samt styringer.

Du kommer til at indgå i vores team af serviceteknikere der primært udfører opstart, idriftsættelse, kedelpasning, eftersyn, vedligehold og problemløsning på industrielle kedelanlæg.  

Du vil i store træk selv være med til at planlægge din dagligdag i samråd med ledelse og kunder. Du vil derfor selv få medansvar for planlægning og optimering af din arbejdstid, og du vil få mulighed for indflydelse på løsning af opgaver efter kundernes ønske og behov. Du vil endvidere indgå i vores 24/7 vagtordning.

Opgaverne udføres hovedsageligt på Sjælland, men der vil også være opgaver i øvrige dele af Danmark og lejlighedsvis i udlandet.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

 • service, installation og reparation af olie-, gasbrændere og damp- og fjernevarmekedler på industrianlæg
 • sikkerhedseftersyn på gasbrændere og dampkedler ifølge vores ISO 9001 KS System
 • optimering af kedelanlæg
 • kedelpasning

Kvalifikationer

Hvad gør dig til noget specielt

Du har erfaring med at arbejde med olie- og gasbrændere og gerne med en baggrund som f.eks. automatiktekniker, elektriker, kedelpasser, maskinmester eller lignende.

Du kan arbejde selvstændigt og med frihed under ansvar. Du trives i et team, hvor der lægges vægt på fleksibel og på at yde en ekstra indsats for et godt arbejdsmiljø, hvor alle hjælper hinanden og træder til - også når der opstår akut behov, og arbejdet ikke kan udføres inden for normal arbejdstid.

Derudover forventer vi, at du:

 • har B-certifikat til gasbrændere over 135 kW og gerne Kedelpasser-certifikat
 • har erfaring med styring, proces- og anlægsfejlfinding og udbedring
 • taler og forstår dansk, samt læser og forstår engelsk i bl.a. manualer
 • er ansvarsbevidst, pligtopfyldende og omhyggelig
 • er i besiddelse af gyldigt kørekort, kategori B
 • kan fremvise en ren straffeattest

Yderligere informationer

Din fremtidige joblokation tilbyder dig

Et attraktivt job i en virksomhed, der sætter uddannelse, kvalitet, trivsel, personlig udvikling og effektivitet i højsædet. Du får gode og engagerede kolleger, grundig oplæring i egne produkter og muligheden for at arbejde for Europas førende producent af energieffektive produkter. 

Om Bosch INB Service:

Bosch Termotechnology A/S overtog i 2021 installations- og servicevirksomheden LS EnergiTeknik A/S som nu er en del af Bosch INB Service organisationen.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Service Teamleder Lars Schmidt på 24603598 eller Servicechef Henrik B. Thomsen 52343065

Ansøgningsfrist:          Hurtigst muligt

Stillingstype:                Fuld tid

Tiltrædelse:                 Snarest muligt

Arbejdssted:                Hovedsageligt Sjælland og Fyn

FortrolighedspolitikAftryk