Mérőszobai technikus

  • Havasi László u 02., Maklár, Hungary
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

►Elsődarab vizsgálatok, késztermék mérésének végrehajtása a vizsgálati terv alapján, valamint önálló 3D mérőgép és Kontúrmérő használat.

►A vizsgálatok dokumentálása, az eredményekről vissza jelzést adni a gyártás felé

► Alkatrészek, késztermékek kezelése, zárolása a vizsgálat eredményének függvényében.

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé

►Középfokú műszaki végzettség/technikus/

►Műszaki rajzolvasás

►Hasonló munkakörben szerzett tapasztalat

►IT rendszerek gyakorlott használata

►Kooperatív együttműködő személyiség

►Jó kommunikációs készség; precíz, alapos és önálló munkavégzés

►Magas szintű rugalmasság

►Műszakos rendben való munkavégzés

►Német /angol nyelvismeret előnyt jelent

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat