Senior minőségügyi mérnök

  • Maklár, Havasi László utca 2, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk.

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

► VSQ tevékenységek folyamatszabályozása és felügyelete. Folyamatok fejlesztése és oktatása

► Közös munka az IQP expert-tel, hiányzó folyamatok feltárása, elkészítése és bevetése

► Eszkalációk esetén operatív segítségnyújtás a VSQ mérnököknek a megfelelő prioritások szerint

► Rendszeres egyeztetés a VSQ mérnökökkel

► PSCR Funkció kialakítása és betöltése MrP területén a vonatkozó szabályozásoknak megfelelően (Plant Product Safety & Conformity Representative)

► Kapcsolattartás a központi PSCR-rel

► Vevői, tanúsító és belső auditokra történő felkészülés és aktív részvétel

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé:

Műszaki végzettséggel rendelkező jelölt jelentkezését várjuk autóipari minőségbiztosításban szerzett minimum 3 éves tapasztalattal, aki jó kommunikációs és problémamegoldó készséggel rendelkezik, felhasználói szinten használja az MS Office alkalmazást, van SAP ismerete. Angolul társalgási szinten beszél, rugalmas és szeret csapatban dolgozni.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.
Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat