CNC operátor

  • Maklár, Havasi László utca, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

CNC operátorként a CNC gépeink kezelésével, a gyártási folyamat felügyeletével járulhatsz hozzá a termeléshez.

►Megmunkáló gép kezelése (marógép vagy külsőüregelés , hőkezelés, egyengetés, menetmegmunkálás, köszörülés, felületjavító megmunkálás)

►A darabok bemérése alapján a megfelelő paraméterek beállítása

►Adatszolgáltatás a napi termelési megbeszélésekhez

►A gyártás ügyviteli dokumentációinak kitöltése

►Kézi anyagmozgatás a termelési területen

►A gyártási folyamat felügyelete, segítése

►Hibák felismerése, jelzése

►TPM (kisebb karbantartási) feladatok ellátása

►Gépek és környezetének tisztántartása

►5S folyamatos fenntartása

►Szerszám és programkorrekciózás

►Szerszámok összeépítése, bemérése és dokumentálása

►Szükséges mérések és ellenőrzések elvégzése

►Kézi mérőeszközök és gépimérőeszközök alapos ismerete, használata (tolómérő, magasságmérő, intó, mikrométer)  

►Rajzolvasás

Képzettség

Olyan jelöltet várunk, akinek van CNC gépkezelői, vagy technikusi végzettsége, ért a számítógéphez. Fontos a minőségtudat, a minőség mindenkori szem előtt tartása, a jó kézügyesség, monotónia tűrés. Előnyt jelent a német és/vagy angol nyelvismeret. A pozícióban esetlegesen külföldi kiküldetésre is sor kerülhet.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat