Raktáros

  • Maklár, Havasi László utca, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

►Anyagmozgatás kézi és gépi erővel

►Göngyöleg előkészítés és csomagolás

►Készáru csomagolás

►Alapanyag átcsomagolás

►Kamion fel, -és lerakodás

►Komissiózás

►Milkrun vontatók használata

Képzettség

►Új típusú targoncás jogosítvány és OKJ bizonyítvány

►Több műszakos / folyamatos munkarend, esetleges hétvégi túlórák vállalása (termelési igényeknek megfelelően)

►Minőségtudat

►Hasonló területen szerzett minimum 2 éves releváns tapasztalat

►Előny: autóipari tapasztalat

►Előny: nyelvtudás

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Saját állományban történő foglalkoztatás, határozatlan idejű munkaszerződés, modern munkakörnyezet, versenyképes juttatási csomag, ingyenes vagy kedvezményes sportolási lehetőségek, céges szerződéses buszjárat használata, munkába járás költségének támogatása, iskolakezdési támogatás, egyéb szociális juttatások.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat