Gyakornok projektbeszerzési területre /Kéziszerszám gyár

  • Miskolc, Robert Bosch park, 3526 Magyarország
  • Gyakornok
  • Legal Entity: Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Robert Bosch Power Tool Kft. az elektromos szerszámgyártók világában a legnagyobb volumennel rendelkező telephely, amely a magas színvonalú produktivitásnak és technológiának a referenciájává vált. Célunk, hogy folyamatosan továbbfejlesszük termékeinket és ebben nagymértékben számítunk munkatársaink kiemelkedő teljesítményére. A miskolci gyár a Bosch Power Tool üzletágának legnagyobb európai kéziszerszám gyára, ahol jelenleg megközelítőleg 3500 munkatársat foglalkoztatunk. A termékstratégiánknak és a jövőbe mutató technológiáknak köszönhetően olyan új termékek kerültek a piacra, amelyek vállalatunkat az elektromos kéziszerszámok szegmensében piacvezetővé tették.

Állás leírása

- beszerző kollégák munkájának napi szintű támogatása

- mérések megrendelése

- minták szállításának a szervezése

- beszállítói reklamációk kezelésének a támogatása

- elsőmintázások előkészítése

Képzettség

• Rugalmasság
• Nyitottság
• Problémamegoldó képesség
• Jó kommunikációs képesség
• MS Office felhasználói szintű ismeretek
• Angol nyelvtudás

További információk

Miért jó nálunk gyakornoknak lenni?

Lehetőséget adunk a fejlődésre és a karrier kiépítésére - a gyakornoki karrierút által egyre mélyebb szakmai tudást és tapasztalatot tudsz nálunk szerezni, amely segítséget nyújt a későbbi főállású pozíciók betöltésében. 

Rugalmas munkaidőkeretben dolgozunk, így az egyetemmel könnyen összeegyeztethető akár heti 20, 25, 30, 35 és 40 óraszámban is végezheted a munkát. 

Aktív jogviszonnyal rendelkező nappalis hallgatókat, valamint levelező tagozaton tanuló hallgatókat is egyaránt foglalkoztatunk.

Diplomamunka gyakorlati és elméleti elkészítésében is segítséget nyújtunk, valamint a cégünknél szakmai gyakorlat elvégzésére is lehetőség van.

Adatvédelmi irányelvekLenyomat