Projektvezető- haszongépjármű üzletág területre

  • Maklár, Havasi László utca 2, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk.

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

► Vevői projektek időtervének elkészítése és egyeztetése

► Projektek vezetése és a projekt célok elérésének biztosítása

► Nemzetközi projekt team (6-10fő) irányítása, feladatok kiosztása és nyomon követése

► Projektekhez kapcsolódó dokumentációk készítése, aktualizálása

► Rizikó analízis, intézkedések meghatározása projekt team-el eltérés esetén

► Belső és külső megbeszélések szervezése, vezetése, vevői látogatások koordinálása

► Jegyzőkönyvek, prezentációk, jelentések készítése

► Költségek tervezése, nyomon követése, eltérés esetén intézkedések meghatározása

► Akvizíciós projektek támogatása

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé:

► Felsőfokú műszaki vagy gazdasági végzettséged kiegészül jó szervező, kommunikációs, motivációs és probléma megoldó készségekkel. Ezen kívül tapasztalatod van a strukturált munkaszervezés és irányítás terén, illetve magabiztosan érzed magad olyan helyzetben, amikor a projekt státuszáról kell beszámod. Célorientált vagy, a projekt céljait szeretnéd elérni, amennyiben ebben kockázatot látsz, tapasztalatodat használva intézkedéseket határozol meg. Kritikus helyzetekben, nyomás alatt is képes vagy a helyzetet elemezve és kiértékelve a megfelelő döntéseket meghozni.

► Magabiztosan kommunikálsz írásban és szóban is németül és/vagy angolul a vállalati hierarchia minden szintjén. Német nyelvtudás előnyt jelent.

► A számítógépes eszközöket és az irodai szoftvereket készségszinten használod. Az SAP és a MS Project használata előny.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat