Operátor

  • Maklár, Havasi László utca, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

►Mechanikai és elektronikai szerelési feladatok ellátása

►Munkautasítás követése, javaslatok módosításra

► 5S ismeretek

►Termékek emelése, kézi mozgatása a termelési területen

►Részegységek/ késztermék precíz összeszerelése munkautasítás szerint

►Munkaterület tisztán tartása

►Hibák felismerése, jelzése

Képzettség

► Hasonló területen szerzett minimum 2 éves tapasztalat

► Jó kézügyesség

► Minőségtudat

► Csapatmunkára való készség

► Monotónia tűrés, terhelhetőség, önállóság

► Több műszakos / folyamatos munkarend, hétvégi túlórák vállalása (termelési igényeknek megfelelően)

► Előny: autóiparban és multinacionális környezetben szerzett tapasztalat, fémipari végzettség, hegesztési ismeretek

► Előny: nyelvtudás

 

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Saját állományba történő foglakoztatás, határozatlan idejű munkaszerződés, modern munkakörnyezet, versenyképes juttatási csomag, önkéntes nyugdíjpénztári tagság és egészségpénztári tagság, ingyenes vagy kedvezményes sportolási lehetőségek, étkezési hozzájárulás, ingyenes céges buszjárat használata, munkába járás költségének támogatása, iskolakezdési támogatás, egyéb szociális juttatások.

Adatvédelmi irányelvekLenyomat