Mechanikus karbantartó

  • Maklár, Havasi László utca, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

Karbantartóként, kollégáiddal együtt te fogod biztosítani a gyáregység termelőgépeinek zavartalan működését, balesetmentes üzemelését.

►Termelésben fellépő géphibák feltárása, javítása, dokumentálása, kiküszöbölése

►Megelőző karbantartási feladatok elvégzése

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé

► Hidraulikus rendszerekben való jártasság

► Pneumatikus rendszerekben való jártasság

► Gépbeállítói, karbantartói gyakorlat

► Alapvető számítástechnikai ismeretek

►Többműszakos munkarend vállalása

► Termelő környezetben való munkavégzési gyakorlat

 

Előny jelent:

► Mechanikai-, finommechanikai műszerész vagy gépbeállítói végzettség

► „B” kategóriás jogosítvány

► Gépi forgácsolási gyakorlat

► Hegesztési gyakorlat

► SAP ismeret

 

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat