HR munkatárs

  • Maklár, Havasi László utca 2, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

► Foglalkozás egészségüggyel kapcsolatos feladatok teljes körű ellátása, kapcsolattartás a foglakozásegészségügyi szolgáltatóval

► Vállalati buszjáratokkal kapcsolatos ügyintézés, folyamatfejlesztés

► Bérszámfejtés előkészítési feladatok

Coviddal kapcsolatos feladatok ellátása (pl. teszt szervezés)

Szervezeti és személyi  adatmódosítások előkészítése, nyomon követése

► Adatszolgáltatási, riportálási feladatok

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé:

►Minimum középfokú iskolai végzettség

►Angol nyelvtudás

►Haladó szintű Excel ismeret

►Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készség

►Pontos, precíz, önálló munkavégzés

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat