Logistiek Medewerker - Reacher

  • Hamelendreef 80, 3300 Tienen, België
  • Voltijds
  • Legal Entity: Robert Bosch Produktie NV

Beschrijving van het bedrijf

Bosch Tienen is het centrale ontwikkelingscentrum voor het ruitenwisserblad van Bosch, en ondersteunt als lead plant wereldwijd andere productievestigingen van wisbladen. Bosch Tienen verstevigt zijn concurrentiepositie via doorgedreven automatisering en nieuwe productgeneraties. Tegelijk zoeken we nieuwe business opportuniteiten voor onze knowhow en technologie (rubber, lak, assemblage)

Functieomschrijving

- Laadt en lost vrachtwagens, trailers met de ter beschikking gestelde transportmiddelen en hijs- en hefwerktuigen. Plaatst en haalt met dezelfde middelen de componenten in en uit de rekken van het magazijn en levert deze tijdig aan de produktiemachines.
- Controleert inkomende goederen van en voor RBBE conform de ISO 9001 richtlijnen. Controleert op de juistheid van toelevering (hoeveelheid, charge, beschadiging,...) en onderneemt correct actie in geval van een vastgestelde afwijking.
-Voorziet grondstoffen van de juiste indicatie, controleert de gebruikstoelating en de naleving van de overeenkomstige chemiekaart.
- Zorgt voor de nodige voorraad van componenten voor de verschillende productiemachines. Dit kan gebeuren door de nodige delen tijdig af te roepen en de nodige boekingen te doen in SAP.
- Houdt het magazijn op orde en doet de nodige boekingen in SAP zodat de bestanden steeds correct en up-to-date zijn.

 

Functie-eisen

  • Je hebt relevante ervaring met reachtruck en de nodige brevetten.
  • Je bent perfectionistisch en stipt in het opvolgen van timing en procedures;
  • Je bent een teamspeler en communicatief vaardig;
  • Flexibiliteit is vereist.
  • Tewerkstelling in ploegensysteem

Aanvullende informatie

Robert Bosch Produktie NV biedt jou een interessante werkomgeving, een goede verloning met extra-legale voordelen en mogelijkheid tot eigen inbreng. Bosch Tienen is goed bereikbaar met de auto, maar ook vanuit het station met de fiets.
Wij bieden een contract van bepaalde duur.

Video's om te bekijken

PrivacybeleidOpdruk