Servicetekniker – Industriell Hydraulik

 • Gesällvägen 3, 891 41 Örnsköldsvik, Sverige
 • Heltid
 • Legal Entity: Bosch Rexroth AB

Företagsbeskrivning

Bosch Rexroth. The Drive & Control Company

Bosch Rexroth är världens ledande leverantör inom industriell automation och mobilhydraulik. Ett komplett produktprogram, djup kompetens och god service gör oss till en trygg och säker helhetsleverantör. Vår ambition är att med unik branschkunskap och kvalificerade medarbetare alltid erbjuda våra kunder det allra bästa. I Norden arbetar cirka 900 medarbetare med utveckling, produktion och försäljning. www.boschrexroth.se

Varför jobba på Bosch?

På Bosch sätter vi människorna främst. När vi har kul på jobbet och mår bra, så mår våra kunder och samarbetspartners bra. Det kommer att ge oss fler och bättre affärer. Att få människor att må bra är en del av vårt hållbarhetsarbete och en god investering för framtiden.

Vi är stolta över att vara ett företag som gör mycket för att du skall trivas hos oss. Majoriteten av våra medarbetare säger att de är stolta över att jobba hos oss och värderar det vi erbjuder i form av förmåner, praktiska lösningar, flexibilitet och gott ledarskap.

Jobbeskrivning

Är du den vi söker?  

Brinner du för att ge kund bästa tänkbara service och lösningar? Att få jobba i en internationell miljö med produkter och system i världsklass. Denna tjänst ligger inom industriell hydraulik med fokus på Hägglunds drivsystem och produkter. Vill du ha varierande arbetsuppgifter och gillar att resa?

Arbetsuppgifter  

Du kommer att ingå i en grupp servicetekniker i Örnsköldsvik.

Felsökning av komplexa hydrauliska system, parameterring och idriftsättning av hydraulsystem.

Då tjänsten innebär mycket kundkontakter är det viktigt att du är lyhörd och kan hjälpa kunder med nya lösningar. En del av tjänsten är att sälja in våra produkter/lösningar och tjänster samt vara vår spetskompetens mot våra kunder. När du inte reser kommer du att jobba med reparationer på verkstaden i Örnsköldsvik.

Resor över hela landet med övernattningar förekommer frekvent, ibland med veckovisa uppdrag på annan ort. Resor globalt kan förekomma.

Fältservice hos oss innebär  

Att du är självgående när det gäller operativa arbetsuppgifter samt att du har en god kommunikationsförmåga, är ansvarstagande, strukturerad och trivs i en föränderlig miljö där förmåga till problemlösning är ett krav. Utföra felsökning för avhjälpande service. Delta i försäljningsprocessen som teknisk stöd till säljare. Informera, ge råd och anvisningar om handhavande. Rapportering efter varje avslutat jobb innehållande fel, dess orsaker och förslag till åtgärder enligt gällande rutiner.

 

Kravspecifikation

Erfarenhets- och kunskapskrav  

 • Gärna 5 års relevant erfarenhet av underhåll inom industriell hydraulik

 • Krav på kunskaper inom styr och reglerteknik

 • Relevant utbildning inom teknikområdet

 • Goda kunskaper i Officepaketet och god datorvana

 • Eget driv att öka försäljning och träffa kunder

 • Tjänsten kräver B-körkort

 • Svenska och engelska i tal och skrift

 • Strukturerad och god administrativ förmåga

 • Erfarenhet som resande och serviceuppdrag är meriterande

  Vi inom Bosch Rexroth har stora möjligheter till interna utbildningar inom området.

   

  Personliga egenskaper

  Vi sätter stort värde på förtroende och initiativförmåga. Du trivs med att jobba självständigt där du får planera och strukturera upp ditt arbete. Du har ett eget driv att möta kunder och interna specialister och föra intressanta dialoger och lösningar framåt.

  Engagerad: Att självständigt och i team ge bästa tänkbara service till kunder och kollegor.

 • Strukturerad: Planera, organisera och prioritera aktiviteter på ett effektivt sätt.

 • Självgående: Ta ansvar för sin uppgift. Strukturera själv sitt angreppssätt och driva sina uppdrag.

Ytterligare information

Vad kan vi erbjuda dig?

Hos oss har du möjlighet att jobba med spännande arbetsuppgifter och vara en del av navet i vår organisation. Du kommer till ett företag som har tydliga värderingar och som värnar om mångfald. Vi är måna om våra medarbetare och hos oss är det möjligt att förena det professionella med det privata. Ömsesidigt förtroende är självklart för oss och du får både eget ansvar och möjligheter att utveckla din kompetens. Dessutom finns det unika utsikter för dig att utvecklas både vid Bosch Rexroth i Sverige och inom Bosch globalt. Utöver det erbjuder vi våra medarbetare bra förmåner.

Känner du för utmaningen och vill veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Servicechef Niklas Hörnell  072-579 65 12 . Om du har du frågor om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Helene Svensson 08-7279226.

Vi vill ha din ansökan så fort som möjligt dock senast den 30 maj, 2021.

Intervjuer kommer att ske löpande.

 

 

IntegritetspolicyMärke