Projektvezető - vevői projektek

  • Havasi László utca 2., Maklár, Hungary
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában. A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ 109 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához?

Vevői projektek vezetőjeként, a projekt team-mel együtt te fogod biztosítani azt, hogy vevő műszaki és minőségügyi elvárásainak mindenben megfelelő termék időben és az elvárt költségszinten gyártásba kerüljön. 

► Vevői projektek időtervének elkészítése és egyeztetése

► Projekt/új termék bevezetésével kapcsolatos feladatok koordinálása

► Nemzetközi projekt team (6-10fő) irányítása, feladatok kiosztása és nyomon követése

► Projektekhez kapcsolódó dokumentációk készítése, aktualizálása

► Belső és külső megbeszélések szervezése, vezetése, vevői látogatások koordinálása

► Jegyzőkönyvek, prezentációk, jelentések készítése

► Költségek tervezése, nyomon követése, eltérés esetén intézkedések meghatározása

Képzettség

Felsőfokú műszaki vagy gazdasági végzettséged kiegészül jó szervező, kommunikációs, motivációs és probléma megoldó készségekkel. Ezen kívül tapasztalatod van a strukturált munkaszervezés és irányítás terén, illetve magabiztosan érzed magad olyan helyzetben, amikor a projekt státuszáról kell beszámod. Célorientált vagy, a projekt céljait szeretnéd elérni, amennyiben ebben kockázatot látsz, tapasztalatodat használva intézkedéseket határozol meg. Kritikus helyzetekben, nyomás alatt is képes vagy a helyzetet elemezve és kiértékelve a megfelelő döntéseket meghozni.

Magabiztosan kommunikálsz írásban és szóban is angolul a vállalati hierarchia minden szintjén.

A számítógépes eszközöket és az irodai szoftvereket készségszinten használod. Az SAP és a MS Project használata előny.

További információk

Versenyképes juttatási csomag, önkéntes nyugdíjpénztári tagság és egészségpénztári tagság, ingyenes vagy kedvezményes sportolási lehetőségek, étkezési hozzájárulás, céges szerződéses buszjárat használata, munkába járás költségének támogatása, dolgozói mobiltelefon program, iskolakezdési támogatás, egyéb szociális juttatások.

Adatvédelmi irányelvekLenyomat