Termékauditor

  • Maklár, Havasi László utca, 3397 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

Termékauditorként a termelésben fellépő hibák kivizsgálásával foglalkozhatsz, ami magába foglalja az auditok lefolytatását, különböző vizsgálatok elvégzését, és ezek dokumentálását.

►Rendszeres termékauditok lefolytatása, jegyzőkönyv elkészítése

►Vizsgálati eredmények összegzése, jegyzőkönyvbe foglalása 

►Aktív részvétel a termelés során felmerült eltérések, hibák kivizsgálásában, hibaelemzésben

►Vevői reklamációk bevizsgálása, reklamációs darabok technikai kezelése, jegyzőkönyvek elkészítése

►Tesztek, hibaszimulációk elvégzése

►SAP, Axalant, Windows, MS-office használata

►Külföldi kollégákkal, beszállítókkal való kapcsolattartás

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé

Olyan embert keresünk, aki jó műszaki érzékkel, jó problémamegoldó képességgel rendelkezik. A pozícióhoz fontos a többműszakos műszakrend vállalása, a minőségtudatos gondolkodásmód és a középszintű angol és/vagy német nyelvtudás.

Előnyt jelent az utazási hajlandóság és a B kategóriás jogosítvány.

 

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat