Liiketalouden harjoittelija

  • Ansatie, Vantaa, Finland
  • Kokopäiväinen
  • Legal Entity: Bosch Rexroth Oy

Yrityksen kuvaus

Yhtenä maailman johtavista voimansiirto- ja ohjausteknologioiden toimittajista Bosch Rexroth pystyy takaamaan kaikenkokoisten koneiden ja järjestelmien tehokkaan, suorituskykyisen ja turvallisen toiminnan. Yritys hyödyntää globaalia kokemustaan liikkuvan kaluston sovellusten, koneenrakennuksen ja -suunnittelun sekä tehdasautomaation markkinasegmenteistä. Älykkäiden komponenttien sekä mukautettujen järjestelmäratkaisujen ja palvelujen avulla Bosch Rexroth luo suotuisan ympäristön täysin liitettäville ratkaisuille. Bosch Rexroth tarjoaa asiakkailleen hydrauliikkaa, sähköistä voimansiirtoa, ohjaus- ja vaihdeteknologiaa sekä lineaarisen liikkeen ja kokoonpanon teknologiaa, johon sisältyvät esineiden internetin vaatimat ohjelmistot ja rajapinnat. Maailmanlaajuisesti Bosch Rexroth työllistää noin 31 000 henkilöä, liikevaihdon ollessa noin 6,2 miljardia euroa.

Bosch Rexroth Suomessa

Bosch Rexroth Oy on Bosch Rexroth AG:n omistama tytäryhtiö ja se kuuluu emoyhtiönsä tavoin kansainväliseen Bosch-ryhmään. Bosch Rexroth Oy tarjoaa asiakkailleen kattavat neuvonta-, suunnittelu- ja kokoonpano- sekä huoltotoiminnot sisältäen käyttöönoton ja koulutuksen. Bosch Rexroth Oy:llä on laaja jälleenmyynti- ja alihankintaverkosto. Toimipaikat sijaitsevat Vantaalla ja Tampereella. Kokonaismyynti vuonna 2019 oli 108,2 miljoonaa euroa. Yrityksen palveluksessa työskentelee 102 henkilöä.

Työn kuvaus

Tarjoamme Ammattikorkeakoulussa liiketaloutta opiskelevalle tilaisuuden suorittaa opintoihin kuuluvan kuuden kuukauden harjoittelujakson yrityksemme hallinto-osastolla.  Aloitus mahdollisimman pian.

Tehtävässä tulet perehtymään mm. SAP prosesseihin ja saat siten arvokasta kokemusta SAP ohjelmasta ja yrityksen keskeisistä prosesseista toiminnanohjausjärjestelmässä.

Harjoittelijan tehtävät ovat monipuolisia ja sisältävät muun muassa:

  • SAP mitigating controls (prosessin jälkeen tapahtuvat tarkistukset – mm. hyvityslaskujen, kantatietojen muutosten osalta) n. 50% ajasta
  • talous- ja muun hallinnon avustavat tehtävät
  • postinkäsittelyä
  • tullauspäätösten dokumentointi ja arkistointi
  • ja kaikkea muuta kulloinkin eteen tulevaa.

Pätevyydet

Etsimämme henkilö oma-aloitteinen, tarmokas sekä valmis käärimään hihat ja tarttumaan töihin. Liiketalouden opinnot ovat jo hyvässä vauhdissa ja suullinen sekä kirjallinen suomen- ja englanninkieli sujuvaa. Lisäksi MS-Office ohjelmien käyttö on tuttua, excel erityisesti.   Aikaisempi kokemus taloushallinnon tai tilaustenkäsittelyn parissa on eduksi.

Lisätiedot

Harjoittelujaksolla pääset osaavien kollegojen tukemana tutustumaan talouden ja hallinnon monipuolisiin tehtäviin sekä kansainvälisen yrityksen toimintaan. Harjoittelu on palkallinen. Käytössämme on  liukuva työaika sekä lounas ja liikunta-/kulttuurietu. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Kehä III:n tuntumassa.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla 19.1. klo 9-10 tai 21.1. klo 16-17 talousjohtaja Hilkka Mattsson, puhelin 050-3107469.

Katsottavat videot

TietosuojakäytäntöLeima