Key Account Manager E-Commerce (Bosch Power Tools - Accessoires)

  • Konijnenberg 60, 4825 BD Breda, Netherlands
  • Voltijds
  • Legal Entity: Bosch Power Tools B.V.

Beschrijving van het bedrijf

Als wereldwijde marktleider speelt Bosch een toonaangevende rol in zowel de professionele als de doe-het-zelf markt voor elektrische gereedschappen en accessoires. Een constante stroom van innovaties, gekoppeld aan een intensief marketing- en verkoopbeleid staan garant voor een voortdurende groei en marktaandeeluitbreiding. Wij zijn momenteel op zoek naar een gedreven Key Accountmanager E- Commerce voor de verkoop van onze professionele accessoires bij e-Dealers en stationary shops.  

Functieomschrijving

Ben jij onze ideale kandidaat die een duurzame zakelijke relatie met accounts kan opbouwen op basis van onze strategie? Weet jij hoe we on top of mind kunnen zijn bij de klanten via de e-dealers? Weet jij hoe je innovatieve accessoires en promoties met passie en enthousiasme kunt introduceren bij onze klanten? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, de kosten, de marges en het product lifecycle management voor het volledige portfolio van Bosch Accessoires. Naast de algemene taken in deze functie, die jij uiteraard allemaal kent, zal jij je ook bezig houden met projectondersteuning (bijv. een sparringpartner zijn voor e-commerce gerelateerde zaken). Een geweldige uitdaging bij onze snelst groeiende accounts! Wij zijn er klaar voor om samen met jou en jouw uitstekende onderhandelingstechnieken de  Nederlandse markt te veroveren!

Functie-eisen

Je komt te werken in een open en respectvolle cultuur waar iedereen elkaar helpt. Wij verwachten dan ook dat jij je eigen verantwoordelijkheid pakt en samen met ons oplossingsgericht denkt. Daarnaast beschik je over:

  • HBO+ niveau richting o.a. International Business Management;
  • kennis van en ervaring met e-commerce verkoopprocessen en -procedures (SEA/SEO/SEM)
  • affiniteit met gereedschap/technologie;
  • ervaring met werken in een internationale omgeving;
  • de Nederlandse en Engelse taal;
  • minimaal 3 jaar succesvolle werkervaring in een vergelijkbare verkooppositie
  • een ondernemingsgerichte en hands-on mentaliteit en ben je analytisch.

Aanvullende informatie

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou

een veelzijdige, uitdagende functie binnen een organisatie die zich profileert als een sterk merk. Een prettige, informele werksfeer in een dynamische internationaal georiënteerde organisatie. Teamwork, waarbij vakkennis, inzet en doorzettingsvermogen een voorwaarde is. Een marktconform salaris met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien goede trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Diverse doorgroeimogelijkheden in zowel binnen als buitenland.

Ben je geïnteresseerd solliciteer dan via de button!

Wil je meer weten over deze vacature? Bel of Whatsapp dan met Soraya van Dijke via 06-46928451.

 

PrivacybeleidOpdruk