BBL leerling Service Monteur - regio Weert

 • Zweedsestraat 1, 7418 BG Deventer, Netherlands
 • Deeltijds
 • Legal Entity: Bosch Thermotechniek B.V.

Beschrijving van het bedrijf

Duurzaam wonen ís de toekomst. Wist je dat 95% van alle huizen in ons land aardgas gebruikt voor verwarming, warm water en koken? In 2050 wil de overheid dat we gasloos wonen. Miljoenen huishoudens, dat is een hele operatie maar wel een ambitie die bij ons past. 

Nefit is hét merk van Bosch Thermotechniek en toonaangevende speler op de residentiële markt. Met het merk Bosch zijn wij in Nederland actief op de utiliteits- en industriële verwarmingsmarkt. Ons product programma is uitgegroeid tot een breed aanbod van duurzame oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Zo kennen we de hybride combinatie van warmtepomp en cv-ketel, werken we  aan cv-toestellen die werken op waterstof in plaats van aardgas alsmede slimme systemen voor energie-opslag en -management. In nauwe samenwerking met specialisten binnen Bosch in Deventer en wereldwijd werken we hard aan de ontwikkeling van grensverleggende duurzame technologieën voor de toekomst.

Wij zijn ervan overtuigd dat een sociaal en ecologisch evenwicht nodig is om op lange termijn succesvol zaken te doen en streven ernaar hulpbronnen voor huidige en toekomstige generaties te sparen.

Functieomschrijving

De afdeling Customer Service staat voor absolute zekerheid voor onze partner-instalateurs en de gebruikers van onze producten. De afdeling bestaat enerzijds uit onze Helpdesk Installateurs en anderzijds uit Field Service (Service Monteurs). De afdeling is de technische vraagbaak voor de installateur, of het nu gaat om cv ketels, warmwater apparatuur, warmtepompen of regelapparatuur. Ook voor een technisch advies bij toestelvervanging staan wij de installateur en consument bij met de juiste adviezen.

De Service Monteur is verantwoordelijk voor het onderhoud en het oplossen van technische storingen aan onze Nefit Bosch-producten. Daarnaast denkt de Service Monteur mee met onze partner-installateurs over installatietechnische vraagstukken.

Als BBL leerling werk je samen met een Service Monteur bij jou in de regio. We hebben mogelijkheden in een straal van 25 km rondom Weert. Je leert alles over de werkzaamheden van een Service Monteur en krijgt gaandeweg jouw opleiding meer verantwoordelijkheden.

Functie-eisen

Onze voorkeur gaat uit naar een BBL leerling die de opleiding ‘Eerste Monteur Service en Onderhoud Werktuigkundige installaties’ (niveau 3) of ‘Technicus Service en Onderhoud Werktuigkundige installaties’ (niveau 4) volgt.

Onze ideale kandidaat…

 • Gaat klantgericht en proactief te werk
 • Werkt gestructureerd en nauwkeuring
 • Is communicatief vaardig, je komt immers bij onze klanten over de vloer!
 • Is representatief
 • Is gemotiveerd om de werkzaamheden en de opleiding goed uit te voeren en af te ronden

Aanvullende informatie

Pas jij in het plaatje van onze ideale kandidaat? Dan hebben we je natuurlijk ook wat te bieden! En dat is......

 • Een veelzijdige en leerzame baan voor 24-32 uur per week naast je BBL opleiding;
 • We belonen je met een mooi salaris;
 • 40 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Je kunt onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
 • Een contract voor de duur van je opleiding.

Wil je meer weten over over ons? Kijk dan op www.nefit-bosch.nl, of klik op 'Ik ben geïnteresseerd' om direct te solliciteren. We leren je graag kennen!

PrivacybeleidOpdruk