Felsőfokú duális mesterképzés (gépész területre) - Power Tool Kft.

  • Miskolc, Robert Bosch park 1, 3526 Hungary
  • A munkavállalók távmunka keretében is dolgozhatnak
  • Gyakornok
  • Legal Entity: Robert Bosch Power Tool Elektromos Szerszámgyártó Kft.

Cég leírása

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Robert Bosch Power Tool Kft. az elektromos szerszámgyártók világában a legnagyobb volumennel rendelkező telephely, amely a magas színvonalú produktivitásnak és technológiának a referenciájává vált. Célunk, hogy folyamatosan továbbfejlesszük termékeinket és ebben nagymértékben számítunk munkatársaink kiemelkedő teljesítményére. A miskolci gyár a Bosch Power Tool üzletágának legnagyobb európai kéziszerszám gyára, ahol jelenleg megközelítőleg 3500 munkatársat foglalkoztatunk. A termékstratégiánknak és a jövőbe mutató technológiáknak köszönhetően olyan új termékek kerültek a piacra, amelyek vállalatunkat az elektromos kéziszerszámok szegmensében piacvezetővé tették.

Állás leírása

Mit jelent a felsőoktatási duális képzés?

A felsőoktatási duális képzés a felsőoktatás és a vállalatok igényeinek összehangolásán és szoros együttműködésén alapuló gyakorlatorientált képzési forma, amely a képzésben résztvevő hallgató számára számos előnnyel jár.

A képzési programba felvételt nyert hallgatóink már az első félévtől kezdve vállalati körülmények között gazdagíthatják az egyetemen elsajátított elméleti tudásukat, miközben tapasztalt mentoraink támogatják szakmai fejlődésüket.

 

Hogyan működik a duális képzés a gyakorlatban?

Miután felvételt nyertél duális képzési programunkba, hallgatói munkaszerződést kötünk veled, amely a képzési program teljes időszakára szól, és kijelölünk számodra egy mentort, aki a választott szakterület specialistájaként szervezi betanulásodat, valamint támogat tanulmányaid során. Minden duális programunkhoz a Miskolci Egyetemmel együttműködve a kerettantervnek megfelelően egy speciális képzési tervet állítunk össze, amely főként a valós körülmények között zajló úgynevezett „on the job” betanításból, önálló projekt feladatokból, specialistáinkkal történő konzultációkból, esetenként szakmai és személyes kompetencia fejlesztő tantermi képzésekből áll. Mindeközben megismerkedhetsz vállalatunk és a választott szakterület működésével, de bepillantást nyerhetsz a szakterületedhez kapcsolódó egyéb területek folyamataiba is, így értékes gyakorlati tapasztalatokkal gazdagíthatod elméleti ismereteidet.

A gyakorlati foglalkozások időpontjait az egyetemi oktatási napokkal összehangolva alakítjuk ki, ezért az egyetemi szorgalmi időszak során általában heti 1-1 napot, míg a vizsgaidőszakban, valamint a szünetekben több időt töltesz a vállalatnál.

Miskolci Egyetem Gépészmérnöki és Informatikai Kar:

·       Gépészmérnöki MSc (Robert Bosch Power Tool Kft.)

·       Mechatronikai mérnöki MSc (Robert Bosch Power Tool Kft.)

·       Logisztikai mérnöki MSc (Robert Bosch Power Tool Kft.)

Miért érdemes a duális képzést választanod?

Korszerű, piacképes szaktudást szerezhetsz – Az egyetemen szerzett elméleti oktatásodhoz szorosan illeszkedő, valamint csak a vállalatunknál megszerezhető szakmai ismereteket sajátíthatsz el valós környezetben valós munkafolyamatok során. A vállalatunknál végzett tanulmányaid alatt a legjobb szakembereinktől tanulhatod meg a választott szakterületed alapjait, valamint mentorod a program teljes időtartama alatt nyomon követi szakmai fejlődésed.

Folyamatosan fejlődhetsz nemzetközi környezetben - A duális képzési program során a szakterületedhez illeszkedő továbbképzéseken vehetsz részt, amelyekkel bővítheted szakmai és személyes kompetenciáid. A nemzetközi környezetben végzett tevékenység lehetőséget nyújt számodra interkulturális ismereteid bővítésére, valamint nyelvtudásod fejlesztésére is.

Pénzügyi önállóságra tehetsz szert - A program teljes időtartama alatt havi alap juttatásban, valamint tanulmányi eredménytől függő ösztöndíjban részesülsz.

Azonnali munkalehetőséget kaphatsz – A program befejezését követően azonnali munkalehetőséget kaphatsz vállalatunknál.

Képzettség

Mit várunk el a jelentkezőktől?

  • Érvényes jelentkezés a Miskolci Egyetem 2021 febbruárjában induló  gépészmérnök, mechatronikai mérnök, logisztikai mérnök duális  mesterszakjainak valamelyikére
  • kiváló tanulmányi eredmény
  • kimagasló érdeklődés a választott szakterület iránt
  • kommunikációs szintű angolnyelv- és/vagy németnyelv- tudás
  • képesség a csapatmunkára
  • jó kommunikációs és problémamegoldó készség
Adatvédelmi irányelvekLenyomat