Duaal- of deeltijdstudent - Sales

  • Zweedsestraat 1, 7418 BG Deventer, Netherlands
  • Part-time
  • Legal Entity: Bosch Thermotechniek B.V.

Company Description

In een keer middenin de energie transitie en bij een top 10 werkgever wereldwijd…? Dat kan..! Bosch is op 15 oktober 2020 door Forbes benoemd tot de TOP 10 van THE WORLD’S BEST EMPLOYERS 2020 LIST. Een unieke kans om een prachtige werkervaring toe te voegen aan je CV. Het regioteam is onderdeel van de verkoopafdeling van Bosch Thermotechniek BV en je zit daarmee direct middenin de energietransitie. Het regioteam is gezamenlijk verantwoordelijk voor de verkoop van CV toestellen en warmtepompen in de residentiele woningmarkt en is daarnaast het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Job Description

Als duaal- of deeltijdstudent maak je deel uit van een regioteam dat bestaat uit accountmanagers, binnendienst medewerkers en backofficemedewerkers. Je start gericht met ondersteuningswerkzaamheden voor de backoffice medewerkers in het regioteam. Daarbij beantwoord je telefoongesprekken en e-mailberichten voor in eerste instantie drie (3) specifieke werkstromen. De drie initiële werkstromen zijn:

[1] afhandeling van consumenten garantie claims,

[2] verwerken van online huuraanvragen en als laatste,

[3] verwerken van onder garantie retour gestuurde producten.

Dit zijn allemaal administratieve handelingen waarbij je gebruik maakt van CRM-, software-, telefonie- en email applicaties. Uitbreiding van werkzaamheden richting ondersteuning van de multidisciplinaire binnendienst medewerkers is mogelijk op basis van persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze doelstelling hierbij is om jou als duaal student een zo goed mogelijke werkervaring op te laten doen bij een TOP 10 wereldwijde werkgever. Jouw succes is ons succes!

Qualifications

We zijn op zoek naar iemand die zich prettig voelt bij onze service waarden en die deze in ieder gesprek met de klant en/of een collega weet in te vullen: Persoonlijk, Makkelijk en Waardevol.

Je bent een klantgerichte persoonlijkheid die van aanpakken houdt. Je durft bestaande processen te analyseren en hiervoor verbetervoorstellen aan te dragen. Zelfstandig, een out-of the box denker, creatief en bekend met moderne (sales)tools en social media: dat is onze ideale kandidaat.

Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat die de hbo duaal- of deeltijd opleiding Bedrijfskunde, Commerciële Economie of International Business volgt.

Additional Information

Wij bieden je een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je deeltijdopleiding, in een fijne werkomgeving waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

  • Belonen wij je met een mooi salaris;
  • 40 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
  • Krijg je beschikking over een eigen laptop;
  • Bieden wij een contract gedurende je gehele studie.

We leren je graag kennen!

Privacy PolicyImprint