Duaal- of deeltijdstudent - Product Management

 • Zweedsestraat 1, 7418 BG Deventer, Netherlands
 • Deeltijds
 • Legal Entity: Bosch Thermotechniek B.V.

Beschrijving van het bedrijf

Duurzaam wonen ís de toekomst. Wist je dat 95% van alle huizen in ons land aardgas gebruikt voor verwarming, warm water en koken? In 2050 wil de overheid dat we gasloos wonen. Miljoenen huishoudens, dat is een hele operatie maar wel een ambitie die bij ons past. 

Nefit is hét merk van Bosch Thermotechniek en toonaangevende speler op de residentiële markt. Met het merk Bosch zijn wij in Nederland actief op de utiliteits- en industriële verwarmingsmarkt. Ons product programma is uitgegroeid tot een breed aanbod van duurzame oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Zo kennen we de hybride combinatie van warmtepomp en cv-ketel, werken we  aan cv-toestellen die werken op waterstof in plaats van aardgas alsmede slimme systemen voor energie-opslag en -management. In nauwe samenwerking met specialisten binnen Bosch in Deventer en wereldwijd werken we hard aan de ontwikkeling van grensverleggende duurzame technologieën voor de toekomst.

Wij zijn ervan overtuigd dat een sociaal en ecologisch evenwicht nodig is om op lange termijn succesvol zaken te doen en streven ernaar hulpbronnen voor huidige en toekomstige generaties te sparen.

Functieomschrijving

Als duaalstudent maak je onderdeel uit van de afdeling “Product Management” (PRM). Wij zijn binnen de verkooporganisatie van Bosch Thermotechniek Nederland verantwoordelijk voor het beheren van het producten (en diensten) portfolio dat we in Nederland aanbieden onder de merken Nefit, Buderus en Bosch voor verwarming, warmwater, koeling en ventilatie. We doen marktonderzoek, introduceren producten en beheren het productprogramma tot einde levensloop. De producten komen zowel uit onze eigen fabriek in Deventer als ook van andere internationale Bosch locaties – bijvoorbeeld warmtepompen uit Zweden.

Onze afdeling bestaat uit vijf vaste medewerkers en twee duaalstudenten, waarvan jij er één zal zijn. Jouw taken bestaan uit:

 • (Administratieve) taken rondom wijzigingen aan producten en componenten (spare parts)
 • Het bijhouden van concurrentie-overzichten door middel van onder andere deskresearch
 • Werken met en beheren en optimaliseren van tools die we gebruiken, zoals Compano, B2A en Exceltools
 • Ondersteunen van de productmanagers bij bijvoorbeeld marktintroductie van nieuwe producten of productwijzigingen
 • Ondersteuning bij de voorbereiding en uitvoering van marktonderzoek en/of user-experiences, zoals klantonderzoeken waarbij we productconcepten voorleggen aan klanten (installateurs en consumenten) voor feedback

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een proactieve en creatieve kandidaat. Je draait je hand niet om voor het oplossen van problemen en het tot uitvoering brengen van nieuwe ideeën - jij hebt overal een creatieve oplossing voor!

Daarnaast beschik je over de volgende vaardigheden:

 • Je beheerst de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk
 • Je kunt je in korte tijd vaardigheden eigenmaken om te kunnen werken in onze systemen, zoals SAP, Compano en B2A
 • Je hebt ervaring met het werken in MS Office
 • Je bent bijzonder vaardig in Excel met formules en macro's óf je weet je dit in korte tijd goed eigen te maken

Tot slot volg je een HBO- of universitaire opleiding in deeltijd of duale vorm, waarbij we de voorkeur hebben voor Commerciele Economie of Bedrijfskunde of een technische richting aangevuld met vakken zoals marketingcommunicatie.

Aanvullende informatie

Pas jij in het plaatje van onze ideale kandidaat? Dan hebben we je natuurlijk ook wat te bieden! Namelijk een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je duaal- of deeltijdopleiding, in een fijne werkomgeving waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

 • Belonen wij je met een mooi salaris;
 • 40 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
 • Krijg je beschikking over een eigen laptop;
 • Bieden wij een contract gedurende je gehele studie.

We leren je graag kennen!

PrivacybeleidOpdruk