Commerciële Duaal-of deeltijd student Sales Utiliteit en Industrie

  • Zweedsestraat 1, 7418 BG Deventer, Netherlands
  • Deeltijds
  • Legal Entity: Bosch Thermotechniek B.V.

Beschrijving van het bedrijf

Duurzaam wonen ís de toekomst. Wist je dat 95% van alle huizen in ons land aardgas gebruikt voor verwarming, warm water en koken? In 2050 wil de overheid dat we gasloos wonen. Miljoenen huishoudens, dat is een hele operatie maar wel een ambitie die bij ons past. 

Nefit is hét merk van Bosch Thermotechniek en toonaangevende speler op de residentiële markt. Met het merk Bosch zijn wij in Nederland actief op de utiliteits- en industriële verwarmingsmarkt. Ons product programma is uitgegroeid tot een breed aanbod van duurzame oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Zo kennen we de hybride combinatie van warmtepomp en cv-ketel, werken we  aan cv-toestellen die werken op waterstof in plaats van aardgas alsmede slimme systemen voor energie-opslag en -management. In nauwe samenwerking met specialisten binnen Bosch in Deventer en wereldwijd werken we hard aan de ontwikkeling van grensverleggende duurzame technologieën voor de toekomst.

Wij zijn ervan overtuigd dat een sociaal en ecologisch evenwicht nodig is om op lange termijn succesvol zaken te doen en streven ernaar hulpbronnen voor huidige en toekomstige generaties te sparen.

Functieomschrijving

Als duaalstudent kom je binnen op de afdeling TT/SNL-CH-SE (Commercial Heating). De focus ligt op de doelgroepen in de utiliteit en industrie. De verkoopbinnendienst is het eerste aanspreekpunt voor de klant en ondersteunt de verkoopbuitendienst waar nodig. De markt is in transitie van traditionele systemen naar duurzame oplossingen, maar ook de digitalisering van sales en marketing horen hierbij. Dit vraagt om een andere aanpak op basis van moderne salestools. Je biedt ondersteuning bij het vergaren van informatie voor nieuwe business productgoepen. Daarnaast wordt er onderzoek gedaan naar de markten en wordt de marktdata geanalyseerd.

Functie-eisen

Je volgt een hbo duaal-of deeltijdopleiding, waarbij de voorkeur uitgaat naar de studie (commerciële) economie. We zijn op zoek naar een zelfstandige, out of the box denker die creatief is en bekend is met moderne (sales)tools.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je deeltijdstudie, in een fijne werkomgeving waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

  •        Belonen wij je met een mooi salaris;
  •        40 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  •        Kun je o.a. gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
  •        Krijg je beschikking over een eigen laptop;
  •        Bieden wij een contract gedurende je gehele studie.

 

We leren je graag kennen!

 

 

PrivacybeleidOpdruk