Key Account Manager

  • Isafjordsgatan, Kista, Sweden
  • Heltid
  • Legal Entity: Robert Bosch AB

Företagsbeskrivning

Välkommen till en värld där dina idéer leder till något stort. Välkommen till Bosch.

Önskar du att dina idéer bidrar till att forma användbara tekniska lösningar? Oavsett om det rör sig om mobila lösningar, industriell teknologi, konsumentvaror eller energi- och byggnadsteknik, får du möjlighet att förbättra livskvaliteten över hela världen tillsammans med oss.

Till Power Tools divisionen söker vi dig som brinner för försäljning och långsiktiga kundrelationer. För dig som vill fortsätta att utvecklas som säljare och har stort eget driv och höga ambitioner kan vi erbjuda arbete i ett företag med ett av marknadens bredaste verktygssortiment. Är du beredd att ge allt och lite till kan vi erbjuda eget kundansvar och goda utvecklingsmöjligheter inom ett stort framtidsorienterat företag.

Jobbeskrivning

Som Key Account Manager är du helt ansvarig för ett antal stora nyckelkunder i Sverige och Norden. Driva budgetering, aktivitetsplanering, försäljning, uppföljning och avtalsförhandling med dina kunder tillsammans med den svenska säljavdelningen och vår marknads/produkt team. Du kommer även vara delaktig i flera utvecklingsprojekt inom försäljningen i Sverige och Norden.

Kravspecifikation

Vi vill att du har följande erfarenheter och kunskaper:

  • Gedigen erfarenhet inom sälj -planering/uppföljning, förhandling, kampanj/marknadsaktiviteter och förståelse av kundernas speciella behov.
  • Erfarenhet från byggsektorn eller närliggande bransch är positivt men inte ett måste. Kunskaper inom online försäljning är också positivt.
  • Vana från att arbeta självständigt där en del resor ingår.
  • Förmåga att jobba internt, tänka nytt och ständigt förbättra processer.
  • Förmåga att bygga förtroende och skapa relationer med alla delar hos våra kunder.
  • God erfarenhet av att presentationer inför grupper.

Du trivs i en roll där du har möjlighet att arbeta under eget ansvar men som en del i ett större team. Du arbetar strukturerat och långsiktigt med en hög servicenivå och med stort kundfokus. Du har en stark personlighet och älskar att göra affärer, är en kreativ genomförare som drivs av entreprenörskap och professionalism. Vi tror även att du har flera års erfarenhet av KAM arbete men att du är sugen på en ny utmaning med mycket spännande produkter i en bransch som ständigt förändras.

Ytterligare information

Vårt erbjudande:

Bosch erbjuder dig ett roligt och utmanande jobb med möjlighet att utvecklas. Som anställd på Bosch omfattas du av kollektivavtal samt fina förmåner, exempelvis flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag, massage och lunchförmån.

Önskar du mer information är du välkommen att kontakta Daniel Dembovsky, Regional Business Director Professional Powertools, maila: [email protected]

IntegritetspolicyMärke