Duaal- of deeltijdstudent - Marketing

  • Zweedsestraat 1, 7418 BG Deventer, Netherlands
  • Deeltijds
  • Legal Entity: Bosch Thermotechniek B.V.

Beschrijving van het bedrijf

Duurzaam wonen ís de toekomst. Wist je dat 95% van alle huizen in ons land aardgas gebruikt voor verwarming, warm water en koken? In 2050 wil de overheid dat we gasloos wonen. Miljoenen huishoudens, dat is een hele operatie maar wel een ambitie die bij ons past.  
 
Nefit is hét merk van Bosch Thermotechniek en toonaangevende speler op de residentiële markt. Ons product programma is uitgegroeid tot een breed aanbod van duurzame oplossingen voor verwarming, warm water en duurzame energie. Zo kennen we de hybride combinatie van warmtepomp en cv-ketel, werken we  aan cv-toestellen die werken op waterstof in plaats van aardgas alsmede slimme systemen voor energie-opslag en -management. In nauwe samenwerking met specialisten binnen Bosch in Deventer en wereldwijd werken we hard aan de ontwikkeling van grensverleggende duurzame technologieën voor de toekomst.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat een sociaal en ecologisch evenwicht nodig is om op lange termijn succesvol zaken te doen en streven ernaar hulpbronnen voor huidige en toekomstige generaties te sparen. 

Functieomschrijving

Onze Marketing-afdeling zorgt ervoor dat iedere potentiële klant (Business to Business en de consument) ons weet te vinden. Met een breed pakket van online activiteiten werkt de afdeling aan onze naamsbekendheid en ondersteunt zij de commerciële organisatie.

Als duaal- of deeltijdstudent bij Marketing werk je als volwaardig medewerker mee op de afdeling en biedt je ondersteuning bij verschillende projecten. Deze projecten zijn voornamelijk gericht op onze online kanalen, zoals het onderhouden van de websites en de inzet van social media. 

Daarnaast help je mee met het organiseren van campagnes en beurzen en beantwoord je klantvragen en voorzie je hen van support.

Functie-eisen

Je volgt een hbo duaal- of deeltijdopleiding, waarbij de voorkeur uitgaat naar de studies Commeriële Economie of Communicatie. We zijn op zoek naar een proactieve collega die van aanpakken weet, communicatief sterk is en een uitgesproken affiniteit heeft met online communicatie. 

Daarnaast kun je goed in teamverband werken, maar vind je het ook leuk om zelfstandig opdrachten op te pakken en tot een goed resultaat te brengen. Eigen inbreng en initiatief wordt hierbij zeker gewaardeerd.

Aanvullende informatie

Wij bieden je een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je deeltijdstudie, in een fijne werkomgeving waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

  • Belonen wij je met een mooi salaris;
  • 40 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
  • Krijg je beschikking over een eigen laptop;
  • Bieden wij een contract gedurende je gehele studie.

We leren je graag kennen!

PrivacybeleidOpdruk