Középfokú duális képzés - Automatikai technikus

  • Miskolc, Robert Bosch park, 3526 Magyarország
  • Gyakornok
  • Legal Entity: Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Bosch csoport világszintű hírnévnek örvendhet mind a gépjármű technológiában, mind pedig az ipari technológiák és a fogyasztási cikkek piacán. Ehhez a sikerhez jelentősen hozzájárultak a Bosch miskolci telephelyei, köztük a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. is. Munkatársaink méltán vívták ki elismerésünket: ezt a sikert legfőképpen a kollégáink erőfeszítéseinek és hozzáértő munkájuknak köszönhetjük. A folyamatos fejlődés eredményeképpen, mára csaknem négyezer munkavállaló dolgozik azon, hogy a Miskolcon előállított autóelektromossági alkatrészek a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon jussanak el a felhasználókhoz. Európa összes országába, valamint Ausztráliába és az Egyesült Államokba is beszállítunk a világ legnevesebb autógyárainak.

Mit jelent a duális képzés?

Elmélet és gyakorlat optimális kombinációja:

A technikumi oktatás és a vállalatok igényeinek összehangolásán és szoros együttműködésén alapuló gyakorlatorientált képzési forma, amely az abban résztvevő tanulók számára számos előnnyel jár.

A képzési programba felvételt nyert tanulóink korszerű vállalati körülmények között gazdagíthatják az elméleti tudásukat műszaki ismeretekkel, tapasztalt szakoktató és mérnök munkatársaink támogatják szakmai fejlődésüket. A tanulók a duális szakképzés teljes időtartama alatt havi juttatásban részesülnek.

 

Kiknek ajánljuk képzésünket?

► Akiket érdekel a korszerű mechatronikai gyártórendszerek, alkatrészgyártó és összeszerelő célgépek szerelése, karbantartása és üzembehelyezése
► Akik egy modern gyártási környezetben akarnak magasan képzett technikusként dolgozni
► Akik versenyképes szakmát szeretnének tanulni

 

A képzés főbb témái:

► Villamos hajtások
► PLC programozási gyakorlat
► Pneumatika-Elektropneumatika-Hidraulika
► Ipari robotok
► Szenzortechnika

 

Milyen juttatásokban részesülnek a duális szakképzésben tanuló diákok?

A diákok minden hónapban ösztöndíjban részesülnek, melynek mértéke függ az előző féléves tanulmányi eredménytől, hiányzási aránytól.
Ezen felül étkezési támogatást, útiköltség-térítést és munkaruhát is biztosítunk tanulóink számára.

Adatvédelmi irányelvekLenyomat