Minőségügyi mérnök

  • Havasi László utca 2., Maklár, Hungary
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához?

Minőségügyi mérnökként a te feladatod lesz a gyárban felmerülő minőségügyi problémák megoldásának támogatása.

►Kapcsolattartás más Bosch gyárak minőségbiztosítási termékfelelősével

► Aktív részvétel a projektekben

►Auditokra való felkészülés és részvétel

►Kapcsolattartás társosztályokkal

►Késztermék első mintázás támogatása (státusz és projekt időterv nyomon követése)

►Gyártástámogatás, problémamegoldásban való aktív részvétel

►Minőségtervezés (P-FMEA; Control Plan; egyéb minőségügyi dokumentációk vezetése

►Változáskezelés

►Reklamációk teljes körű kezelése (bedolgozás, jelentés, nyomon követés, vevői portál karbantartása)

 

 

Képzettség

Mi tesz téged különlegessé?

Minőségirányítási és/vagy műszaki felsőfokú végzettséggel rendelkező, angolul és/vagy németül jól beszélő jelöltet várunk. Autóipari tapasztalat előny. Jó kommunikációs és problémamegoldó készséggel rendelkezik. Tanulási hajlandóság és rugalmasság.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvek