End-of-Line Teszt Fejlesztő

  • Budapest, Gyömrői út 104, 1103 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte.

Köszöntünk a Bosch világában.

A Bosch Budapesti Fejlesztési Központja 2001-ben nyitotta meg kapuit. Mára egy jelentős kutató-fejlesztő központtá nőtte ki magát a Bosch világán belül, ahol a fejlesztési projektek a főbb mobilitási trendekre fókuszálnak: legyen szó önvezető, elektromos vagy hálózatba kapcsolt járművekről. Több, mint 2100 mérnök dolgozik komplex autóipari termékeken számos mérnöki szakterületet képviselve a szoftverfejlesztéstől egészen a mechanikai és elektronikai tervezésig. Ötleteid, olyan termékek részei lesznek világszerte, amelyek hozzájárulnak az élet jobbá és biztonságosabbá tételéhez.

A Bosch aktívan részt vállal a járműhajtásláncok modernizációjában, hatékonyabbá tételében, ennek része a BRM projekt is, amely egy un. „mild hybrid” rendszer vezérlőegysége. Mint a legtöbb termékünkön, ezen a vezérlőegységen is komplex tesztet és kalibrációt hajtunk végre a gyártósor végén, mely biztosítja, hogy csak kiváló minőségű termékek juthassanak el a vevőnkhöz. Ennek a tesztnek a fejlesztéséhez, verifikációjához, a követelmények kialakításához, esetlegesen felmerülő hibák analíziséhez keresünk új munkatársat.

Állás leírása

Az Autóipari Elektronika (AE) üzletág új elektronikus vezérlőegységeket (például belső égésű motorokhoz, kényelmi funkciókhoz, légzsákokhoz) és szenzorokat fejleszt (például akkumulátor szenzor, gyorsulás, elfordulás, nyomásmérő, kipufogógáz érzékelő szenzorok), szoros együttműködésben a gyártással. A tervezett termékek mind technológiailag, mind a megbízhatóság terén korszerűek, és az gépjárművek túlnyomó többségében megtalálhatóak.

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

► BRM vezérlők EOL-teszt koncepció és szekvencia fejlesztése

► Meglévő tesztkövetelmények analízise, új követelmények kidolgozása HW és SW fejlesztőkkel, projektcsapatban

► A teszt alatt használt beágyazott SW követelményeinek kidolgozása

► Tesztek futtatása automatizált tesztrendszeren

► Gyártósori teszthibák analízise

► Tesztberendezés felkészítése a termékre (NI környezet)

► Kapcsolattartás belső és külső ügyfelekkel és partnerekkel angol nyelven

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé:

► Villamosmérnöki, vagy hasonló felsőfokú végzettség, elsődlegesen méréstechnika / automatizálás / beágyazott rendszerek területén

► Elektronikai és méréstechnikai ismeretek: oszcilloszkóp, digitális mérőműszerek használata

► NI környezet ismerete (LabView, TestStand), programozási alapismeretek előnyt jelentenek

► Komplex összefüggések gyors megértése, képesség az önálló és szisztematikus munkavégzésre

► Készség a csapatmunkára, jó kommunikációs képesség

► Kommunikációképes angol nyelvtudás

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

rugalmas munkaidő | juttatások és szolgáltatások | gyermekgondozási támogatások | orvosi szolgáltatások | dolgozói kedvezmények | különböző sportolási és egészségügyi lehetőségek | helyi parkolás | étkeztetés | jó tömegközlekedési lehetőségek | tér kreativitásnak | városi infrastrukúra |

 

Kérlek, az angol nyelvű önéletrajzoddal jelentkezz!

Videók

Adatvédelmi irányelvek