Senior Kontroller

  • Havasi László utca 2., Maklár, Hungary, Hungary
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk.

Állás leírása

Kontrollerként a te feladatod lesz a cégnél megvalósuló projektek gazdaságosságának kiszámítása, költségkalkulációk készítése, mutatószámok elemzése.

►   Részvétel az üzleti terv, évközi gazdasági előrejelzések összeállításában

►   Havi és évvégi zárásban az üzleti terület eredményének, kulcsmutatóinak elemzése,             egyeztetése

►   Terv-tény adatok elemzése, eltérések figyelése az ehhez kapcsolódó intézkedések                nyomon követése

►   Termelési költségek, kulcsmutatók kiértékelése

►    Az üzleti terület vezetőjének támogatása gazdaságossági számításokkal elemzésekkel

►    Szoros együttműködés és folyamatos egyeztetés a társterületekkel és az üzletági                  kontrollinggal

Képzettség

► Közgazdász végzettségű jelölteket keresünk minimum 3-5 év releváns tapasztalattal, magabiztos angol nyelvtudással és magas szintű Excel ismerettel. A jelölt rendelkezzen jó analitikus és kommunikációs készséggel, valamint kiváló rendszerszemlélettel. SAP gyakorlat előnyt jelent.

További információk

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett céges buszjárat használatára, SZÉP-kártya és utazás támogatásra is jogosult leszel. Használd ki a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvek