Project manager - vevői projektek_P

  • Havasi László utca 2., Maklár, Hungary
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában. A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához?

Vevői projektek vezetőjeként, a projekt team-mel együtt te fogod biztosítani azt, hogy vevő műszaki és minőségügyi elvárásainak mindenben megfelelő termék időben és az elvárt költségszinten gyártásba kerüljön. 

► Vevői projektek időtervének elkészítése és egyeztetése

► Projekt/új termék bevezetésével kapcsolatos feladatok koordinálása

► Nemzetközi projekt team (6-10fő) irányítása, feladatok kiosztása és nyomon követése

► Projektekhez kapcsolódó dokumentációk készítése, aktualizálása

► Belső és külső megbeszélések szervezése, vezetése, vevői látogatások koordinálása

► Jegyzőkönyvek, prezentációk, jelentések készítése

► Költségek tervezése, nyomon követése, eltérés esetén intézkedések meghatározása

 

 

Képzettség

Mi tesz téged különlegessé?

Felsőfokú műszaki vagy gazdasági végzettséged kiegészül jó szervező, kommunikációs, motivációs és probléma megoldó készségekkel. Ezen kívül tapasztalatod van a strukturált munkaszervezés és irányítás terén, illetve magabiztosan érzed magad olyan helyzetben, amikor a projekt státuszáról kell beszámod. Célorientált vagy, a projekt céljait szeretnéd elérni, amennyiben ebben kockázatot látsz, tapasztalatodat használva intézkedéseket határozol meg. Kritikus helyzetekben, nyomás alatt is képes vagy a helyzetet elemezve és kiértékelve a megfelelő döntéseket meghozni.

Magabiztosan kommunikálsz írásban és szóban is angolul a vállalati hierarchia minden szintjén.

A számítógépes eszközöket és az irodai szoftvereket készségszinten használod. Az SAP és a MS Project használata előny.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvek