Gyakornok kontrolling területre

  • Havasi László utca 2., Maklár, Hungary
  • Gyakornok
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk.

Állás leírása

Gyakornokként kontrolling területen számos riporttal és kimutatással kell dolgoznod.

►     Riportok, kimutatások készítése Excelben 

►     Adminisztratív feladatok elvégzése

►     A munkatársak napi szintű támogatása

►     Társosztályokkal való kapcsolattartás

Képzettség

►  Önálló és kezdeményező személyiségű jelölteket várunk, folyamatban lévő felsőfokú tanulmányokkal nappali vagy levelező tagozaton. A MS Office programok felhasználó szintű ismerete elengedhetetlen lesz munkádhoz, főleg Excelben kell dolgoznod. Heti 32 vagy 40 óra munkavégzés vállalása szükséges, hosszú távon, rugalmas munkaidő beosztással. Kommunikációs szintű angol nyelvtudással előnnyel indulsz erre a pozícióra.

További információk

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett céges buszjárat használatára, SZÉP-kártya és utazás támogatásra is jogosult leszel. Használd ki a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvek