Logisztikai tervező - LOP3

  • Havasi László utca 2., Maklár, Hungary
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

Logisztikai tervezőként a fő feladatod a vevőkkel való kapcsolattartás, az igényeik nyomonkövetése és kiszolgálása.

►     Vevői volumenek kezelése, SAP-ban történő karbantartása, kapacitástervezés, naprakész termelési adatok ismerete

►     Kiszállítási folyamatok koordinálása

►     Raktári készletszint ellenőrzése, tervezés az előírt készletszinteknek megfelelően

►     Projektmunkában való részvétel (szériális változások, új termékek és gyártósorok felfuttatása)

►     Szerelési tervek készítése a vevői igények, trendek és gyártási kapacitás figyelembe vételével

►     Készletkontrolling, készletkorrekció koordinálása

►     Leltárban való aktív részvétel

►     Teljesítmény mutatószámok követése, riportok készítése

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé

► Felsőfokú, gazdasági területen szerzett végzettséggel, és 2-3 év releváns, logisztika területen szerzett tapasztalattal rendelkező jelöltet keresünk, aki tárgyalási szinten beszél angolul (előny: és németül). Emellett fontos a jó kommunikációs készség, határozottság, analitikus gondolkodás és terhelhetőség.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvek