Control Software Engineer

  • Zweedsestraat, Deventer, Nederland
  • Voltijds
  • Legal Entity: Bosch Thermotechniek B.V.

Beschrijving van het bedrijf

Wil jij met jouw ideeën zinvolle technologie vormgeven? Of het nu gaat om de sector Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods of Energy and Building Technology – bij ons krijg je de kans om de levenskwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren. Welkom bij Bosch. Wil jij met jouw ideeën zinvolle technologie vormgeven? Of het nu gaat om de sector Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods of Energy and Building Technology – bij ons krijg je de kans om de levenskwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren. Welkom bij Bosch.

De afdeling TT-RHC/ EAE is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van control units voor cv-ketels en connectivity producten, zoals de Nefit Easy.  Binnen de afdeling zijn de groepen IFP & Applied Technology, Hardware & Mechanical, Software ACU, Embedded Software & Mobile App Development, Project Management en Test te onderscheiden. Het Control Software-team houdt zich bezig met het bedenken en implementeren van algoritmes om applicaties optimaal te laten functioneren. De EAE-afdeling streeft naar on time delivery in een Agile-werkomgeving. De afdeling is verdeeld over 3 locaties: Portugal, Nederland en India.

Functieomschrijving

Jouw bijdrage aan iets groots

Vanuit het Control Software-team ben jij verantwoordelijk voor het functionele gedrag van o.a. de CV ketel voor klanten vanuit verschillende locaties van Bosch Thermotechniek. 

In jouw rol als Control Software Engineer denk je mee over nieuwe functies, die bijdragen aan comfort en efficiëntieverbetering van warmtetoestellen voor woonhuizen en gebouwen.  Tevens zorg je voor de implementatie en het testen van de benodigde algoritmes in software (zoveel mogelijk via de automatische test-omgeving) en je verzorgt de daarbij behorende documentatie. Hierbij houd je rekening met het modificeren van de software door klanten met behulp van parameters, zodat deze is aan te passen naar hun specifieke wensen.

Je werkt samenwerken met andere Bosch Thermotechniek afdelingen wereldwijd om de specificaties en software op het gewenste niveau te krijgen.

Functie-eisen

Wat jou onderscheidt

  • Je hebt een afgeronde Technische Bachelor opleiding in de studierichting Energie, Elektronica, Systeembesturing, Elektrotechniek, Automotive of vergelijkbaar;
  • Ervaring met het implementeren van functies in MATLAB / Simulink;
  • Ervaring met programmeertaal (C++ / Python) is een pré;
  • Je bent analytisch sterk, proactief en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent ondernemend en denkt in oplossingen;
  • Je toont graag initiatief en zorgt ervoor dat er zaken gerealiseerd worden;
  • Je weet mensen te overtuigen en bent communicatief; zowel mondeling als schriftelijk in het Engels. 

Aanvullende informatie

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou

Flexibele werktijden (07.30 – 09.00 uur), Pensioen, Bonus regeling, sportvergoeding, 40 vrije dagen (27 dgn en 13 ADV), werken aan uitdagende projecten, voordelen Bosch producten, fietsregeling, ligging bij A1, ruimte voor creativiteit en personal development.

Make it happen.

Ben jij de Control Software Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan nu online en voor vragen mag je contact opnemen met Dorine Sluijmer: [email protected]

Privacybeleid