Customer System Engineer

 • De Wel 22, 3871 MV Hoevelaken, Nederland
 • Voltijds
 • Legal Entity: Robert Bosch B.V.

Beschrijving van het bedrijf

Als Customer System Engineer draag je bij aan grote, technisch complexe opdrachten waarbij hardware, ICT en beveiligingssoftware geïntegreerd worden tot een systeem.

Veiligheid is een van de hoofdthema's die mensen beweegt. Bosch Energy and Building Solutions levert, installeert en beheert een breed scala aan elektronische en fysieke componenten en systemen die de basis vormen voor complete, modulair opgebouwde veiligheids- en beveiligingsoplossingen. Wij leveren complete beveiligingsoplossingen op het gebied van o.a. brand, ontruiming, communicatie, inbraak, video, toegangscontrole en crisismanagement. Ter versterking van de afdeling "Customer system engineering" zoeken wij een CSE met kennis en ervaring van audio systemen zoals  omroep- en ontruimingsinstallaties. Wil jij met jouw ideeën zinvolle technologie vormgeven? Of het nu gaat om de sector Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods of Energy and Building Technology – bij ons krijg je de kans om de levenskwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren.

Functieomschrijving

Jouw bijdrage aan iets groots

 • Meewerken aan het inrichten, opleveren en beheren van complexe beveiligingssystemen bij toonaangevende klanten binnen onder andere de luchtvaart, transport, overheid en industrie;
 • Het assisteren bij, dan wel zelfstandig opheffen van complexe storingen die in de regel meer software gerelateerd zijn, in de vorm van correctief onderhoud en het vervolgens waarborgen en testen van de juiste werking en specificaties;
 • Het uitvoeren van opdrachten in het kader van software en releasebeheer, zoals het upgraden en of implementeren van (nieuwe) softwareapplicaties.

 

Functie-eisen

Wat jou onderscheidt

 • Je hebt een afgeronde MBO ict opleiding;
 • Je bent een gedreven iemand die de klant op nummer 1 zet;
 • Je hebt interesse in ICT, netwerken en software in de breedste zin van het woord;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en je werkt gestructureerd en planmatig;
 • Je wil jezelf graag in korte tijd ontwikkelen tot volwaardig Customer System Engineer.

 

Aanvullende informatie

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou

Binnen Bosch Energy & Building Solutions zijn wij met een gedreven team onderweg naar een tevreden klant. Wij bieden je een contract voor een jaar met de mogelijkheid voor een tweede jaar en daarna eventueel een verdere carrière. Je krijgt de ruimte voor opleidingen en wordt als medewerker opgenomen in het team. Er heerst een professionele, informele werksfeer waarin jij plezier zult hebben en jezelf ontwikkelt tot volwaardig Customer System Engineer.

Ben jij de Customer System Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan naar deze functie. Heb je nog vragen naar aanleiding van deze functie, neem dan contact op met Dorine Sluijmer op 06 – 15 86 68 47.

Per 1 maart gaat Bosch Energy & Building Solutions verhuizen naar Nieuwegein.

Website Bosch Energy & Building Solutions: https://www.boschbuildingsolutions.com/nl/nl/

 

 

 

 

Privacybeleid