Electronics Design Engineer

 • Zweedsestraat, Deventer, Nederland
 • Voltijds
 • Legal Entity: Bosch Thermotechniek B.V.

Functieomschrijving

Lijkt het je geweldig om verantwoordelijkheid te nemen voor een product vanaf begin tot einde van de product levenscyclus? Bij ons kan je dat doen in een internationale werkomgeving met producten die bijdragen aan comfort en duurzaamheid. Solliciteer als:

Electronics Design Engineer

Of het nu gaat om de sector Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods of Energy and Building Technology – bij ons krijg je de kans om de levenskwaliteit van mensen wereldwijd te verbeteren. Welkom bij Bosch.

De afdeling TT-RHC/EAE binnen Bosch Thermotechniek is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van zowel control units voor CV-ketels en warmtepompen als ook voor bv producten zoals de Easy Control slimme kamerthermostaat. De Hardware groep die hier onder valt is verantwoordelijk voor elektronica- en mechanicaontwikkeling voor de EAE producten en is nauw betrokken bij productie van deze producten.

Jouw bijdrage aan iets groots
Als Hardware Engineer ben je betrokken bij het hele elektronica ontwikkeltraject vanaf het opstellen van het pakket van eisen tot aan start van de serieproductie. Daarna start de maintenance fase waarin je als ontwerper het aanspreekpunt bent voor zowel product - als voor productie issues die spelen rondom de door jou ontworpen elektronica. Je neemt als ontwerper hiermee eigenaarschap voor je ontwerp gedurende de hele levenscyclus.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het elektronica (deel-)ontwerp inclusief verificatie, documentatie en het leveren van support bij integratie- en validatie testing.
 • Het opleveren van alle benodigde documentatie t.b.v. productie inclusief een specificatie m.b.t. productietestapparatuur en de te volgen test flow
 • Het continu verbeteren van processen en werkmethodes.

Functie-eisen

Wat jou onderscheidt

 • Je hebt een HBO / WO Elektronica achtergrond of in een vergelijkbare studierichting
 • Je hebt enige ervaring opgedaan met Elektronica design en PCB layout;
 • Je hebt kennis opgedaan van productiemethodieken t.b.v. elektronica producten;
 • Je bent communicatief sterk en kan goed omschakelen naar de Engelse taal;
 • Je vindt het leuk om in een internationaal innovatief bedrijf te werken waar jij je kan ontwikkelen en mee kan groeien. Waar je zelfstandigheid krijgt bij het uitvoeren van je werk.
 • Je bent ondernemend, werkt nauwkeurig en gaat alleen voor een optimaal resultaat;

Is een officiële sollicitatie nog een stapje te ver, dan nodigen we je graag uit om een kopje koffie of thee te komen drinken! Dan laten wij je de werkplekken zien, vertellen je wat meer over wie we zijn en wat we doen. Op deze informele manier hopen we jou een goed beeld te geven van ons en het leuke werk wat wij doen. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou; flexibele werktijden, pensioen, bonus regeling, sportvergoeding, 40 vrije dagen, werken aan uitdagende projecten in een Agile omgeving, voordelen Bosch producten, fietsregeling, ligging bij vlakbij A1 en A50, ruimte voor creativiteit en personal development.

Make it happen.
Ben jij de Electronics Design Engineer die wij zoeken? Solliciteer bij voorkeur via de solliciatiebutton en voor vragen mag je contact opnemen met Rachel Rutteman, E: [email protected]

Privacybeleid