Teszt mérnök gyakornok

  • Havasi László utca 2., Maklár, Hungary
  • Gyakornok
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk.

Állás leírása

Teszt mérnök gyakornokként, a kollégáiddnak a környezeti tesztet érintő vizsgálatok elvégzésében és dokumentálásában fogsz tudni segíteni.

►Adminisztratív feladatok elvégzése

►A munkatársak munkájának támogatása

►Társosztályokkal és üzleti partnerekkel való kapcsolattartás

Képzettség

Nappali vagy levelező tagozaton vegyészmérnöki vagy gépészmérnöki felsőfokú tanulmányokat folytató jelölteket várunk.

Elvárás legalább heti 3 nap munkavégézés és az MS Office felhasználó szintű ismerete.

Előnyt jelent a kommunikációs szintű angol vagy német nyelvtudás.

További információk

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett céges buszjárat használatára, SZÉP-kártya és utazás támogatásra is jogosult leszel. Használd ki a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat