HR gyakornok - toborzás, kiválasztás és képzési területre

  • Havasi László u. 02., Maklár, Hungary
  • Gyakornok
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

HR gyakornokként gyakorlati oldalról is megismerheted a képzési folyamatokat, a vállalat toborzás,kiválasztási rendszerét és tapasztalatot szerezhetsz az ehhez kapcsolódó tevékenységekben.

► Toborzás támogatása: jelöltek adatbázisának kezelése, interjúk szervezése

► Direkt munkavállalók toborzásában való részvétel

► Állásbörzéken való részvétel

► Képzési adminisztráció támogatása

► Vállalati kedvezmények rendszerének kezelése

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé

► Aktív hallgatói jogviszony nappali vagy levelező tagozaton

► Felsőfokú tanulmányok (Emberi erőforrások szak előnyt jelent)

► MS Office programok felhasználó szintű ismerete

► Heti minimum 30 órás munkavégzés

► Angol vagy német nyelvtudás előnyt jelent

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat