Középfokú duális képzés - Gyártósori gépbeállító

  • Miskolc, Robert Bosch park, 3526 Magyarország
  • Gyakornok
  • Legal Entity: Robert Bosch Energy and Body Systems Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában.

A Bosch csoport világszintű hírnévnek örvendhet mind a gépjármű technológiában, mind pedig az ipari technológiák és a fogyasztási cikkek piacán. Ehhez a sikerhez jelentősen hozzájárultak a Bosch miskolci telephelyei, köztük a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. is. Munkatársaink méltán vívták ki elismerésünket: ezt a sikert legfőképpen a kollégáink erőfeszítéseinek és hozzáértő munkájuknak köszönhetjük. A folyamatos fejlődés eredményeképpen, mára csaknem négyezer munkavállaló dolgozik azon, hogy a Miskolcon előállított autóelektromossági alkatrészek a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon jussanak el a felhasználókhoz. Európa összes országába, valamint Ausztráliába és az Egyesült Államokba is beszállítunk a világ legnevesebb autógyárainak.

Állás leírása

Mit jelent a duális képzés? Elmélet és gyakorlat optimális kombinációja:

A középfokú-, illetve a felsőoktatás és a vállalatok igényeinek összehangolásán és szoros együttműködésén alapuló gyakorlatorientált képzési forma, amely az abban résztvevő tanulók számára számos előnnyel jár.

A képzési programba felvételt nyert hallgatóink már az első félévtől kezdve korszerű vállalati körülmények között gazdagíthatják az egyetemen elsajátított elméleti tudásukat, miközben tapasztalt mentor munkatársaink támogatják szakmai fejlődésüket. A hallgatók a duális képzési program teljes időtartama alatt havi juttatásban részesülnek.

Képzettség

Kinek ajánljuk képzésünket?

► Akik érdeklődnek alkatrészgyártó és összeszerelő célgépek üzemeltetése iránt
► Akikegy modern gyártási környezetben gépbeállítóként szeretnének dolgozni
► Akik versenyképes szakmát szeretnének tanulni

A képzés főbb témái:

► Gépészeti mérések
► Szerelési gyakorlatok
► Pneumatika-Elektropneumatika-Hidraulika
► Szenzortechnika
► Karbantartás

További információk

Milyen juttatásokban részesülnek a duális szakképzésben tanuló diákok?

A diákok minden hónapban ösztöndíjban részesülnek, melynek mértéke függ az előző féléves tanulmányi eredménytől, hiányzási aránytól.
Ezen felül étkezési támogatást, útiköltség-térítést és munkaruhát is biztosítunk tanulóink számára.

Adatvédelmi irányelvekLenyomat