Duaal- of deeltijdstudent - Office Management R&D

 • Zweedsestraat 1, 7418 BG Deventer, Nederland
 • Deeltijds
 • Legal Entity: Bosch Thermotechniek B.V.

Beschrijving van het bedrijf

Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 300.000 werknemers. Langetermijnvisie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn rekent Bosch tot haar kernwaarden.

Bosch Thermotechniek is onderdeel van het internationale Robert Bosch-concern. In het kenniscentrum in Deventer wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Specialisten ontwikkelen hier de warmtetechnologie van de toekomst: HR-technologie gecombineerd met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Functieomschrijving

Jouw afdeling
De afdelingen binnen Research & Development (R&D) houden zich bezig met de ontwikkeling van producten voor zowel de nationale alsook de internationale markt. Binnen R&D worden de medewerkers en het management ondersteund door een vaste kern van supportmedewerkers, bestaande uit de R&D support coördinatoren, hbo duaal of deeltijdstudenten en mbo BBL studenten.

Kerntaken van de verschillende afdelingen zijn:

 • Appliance Development: Projectmatige ontwikkeling van producten (cv toestellen)
 • Heatcells : Ontwikkeling van warmtecellen met als componenten: ventilatoren, gasregel unit’s, branders en warmtewisselaars
 • Appliance Electronics: Ontwikkeling van Elektronische controllers en accessoires zoals kamerthermostaten
 • Engineering Quality: Uitvoeren, testen en monitoren van de technische product kwaliteit
 
Jouw bijdrage aan iets groots
Als hbo deeltijd- of duaalstudent ga jij je binnen het office management dat alle afdelingen ondersteunt bezig houden met:

1. reguliere ondersteunende activiteiten zoals
- het boeken van reizen
- het plaatsen van bestellingen
- management van samples

2. complexere supportopdrachten zoals
- het opzetten van een R&D support community
- het uitvoeren van interne audits (5S)
- het beheren van het urenregistratiesysteem en de maandafsluiting

3. (bedrijfskundige) projecten gericht op de verbetering van zowel de organisatie als de afdeling door verbetering van processen, de samenwerking en communicatie zoals
- informatie management binnen de organisatie
- dashboard financial Controlling
- verbetertrajecten van bestel processen
- analyse effectiviteit thuiswerken

Je begint met de reguliere ondersteuning en de support van lopende projecten. Vanuit deze basis bouw je gedurende je studie de activiteiten verder uit naar de meer uitdagende supporttaken en projecten, waarbij de verdeling van de taken evenredig is. Uiteraard worden de taken afgestemd op jouw opleiding. Veel hangt af van jouw eigen ideeën, kwaliteiten en motivatie.

Je leert plannen, organiseren en communiceren en je raakt op deze manier bekend met de organisatie en bouwt hiermee een netwerk op.

Functie-eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een deeltijd- of duaalstudent die op dit moment een hbo of universitaire opleiding volgt op het gebied van Bedrijfskunde of Bedrijfseconomie. De voorkeur gaat uit naar een eerste- of tweedejaars student. Daarnaast beschik je over de volgende basiskennis en competenties:

 • Je hebt een (zeer) goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Je bent taakgericht en voelt je verantwoordelijk voor de taken die je uitvoert
 • Je gaat proactief te werk
 • Je hebt een flexibele instelling
 • Je bent in staat zelfstandig en projectmatig te werken en stelt de organisatie en samenwerking voorop
 • Je hebt ervaring met de Office systemen (Outlook, Word, Excel en Powerpoint). Daarnaast ben je bijzonder vaardig in het werken met formules in Excel of je bent bereid je dit in korte tijd eigen te maken
 • Je hebt minimaal twee jaar werkervaring in bijbanen, vrijwilligerswerk of stages

Aanvullende informatie

Wij bieden je een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je studie, in een fijne werkomgeving waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

 • Belonen wij je met een marktconform salaris;
 • 40 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
 • Krijg je beschikking over een eigen laptop;
 • Bieden wij een contract gedurende je gehele studie.
PrivacybeleidOpdruk