Első minta koordinátor csapatvezető

  • Eger, Kistályai út, 3300 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

  • Elsőminta koordinátorok munkájának irányításával te bitosítod a megfelelő termékbemintázási folyamatot, elősegíted a vállalat pozitív megítélését a vevőink szemében.
  • Első minta koordinátorok csapatának kapacitásszervezése, dinamikus, rövid távú beosztásának koordinálása.
  • A csapat támogatása szakmai kérdésekben, első szintű eszkalációs szint.
  • A csapat érdekeinek képviselése más területek felé.
  • Javaslattétel a bemintázási folyamatok optimalizálására.
  • Auditokon a csapat képviselése.

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé

Felsőfokú műszaki végzettségel rendelkező jelöltet várunk, akinek van autóipari területen szerzett APQP, IATF 16949 és VDA 6.3  ismerete, jó tárgyalóképességgel rendelkezik, van benne csapat szellem és vezetőkészség.

Folyékony angol nyelvtudás szükséges.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvekLenyomat