Karbantartó műszerész

  • Eger, Kistályai út, 3300 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Karbantartóként, kollégáiddal együtt te fogod biztosítani a gyáregység termelését támogató technikai berendezések és gépsorok zavartalan működését, balesetmentes üzemelését.  

►Termelésben fellépő géphibák feltárása, javítása, dokumentálása, kiküszöbölése

►Megelőző karbantartási feladatok elvégzése

►Gépállapot felmérés-diagnosztika

►Rendszeresen előforduló hibák analizálása, javaslat megelőző intézkedésre

►Külső- és belső minőségügyi reklamáció kivizsgálásában való részvétel

►Fontossági sorrend alapján karbantartási munka szervezése

►Javaslat és részvétel gép- és folyamatfejlesztésben, folyamatmérnökök támogatása

Képzettség

Ipari és PLC vezérlésekben jártas jelöltet keresünk, Irányítástechnikai-,ipari elektronikai- vagy elektrotechnikai műszerész végzettséggel. Elvárás S7-300 alapismeret, és alapvető számítástechnikai ismeretek. Előnyt jelent a Bosch Rexroth csavarozó rendszerek ismerete, NC hajtások –Siemens S-120, Bosch-IndraDrive ismerete, Siemens S7 PLC-k, GRAPH ismerete, valamint az angol vagy német társalgási szintű nyelvismeret.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvek