Gyakornok beszerzés területre

  • 3300, Eger, Hungary
  • Gyakornok
  • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában. A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a világ 109 járműgyártójának, személygépjárművek és tehergépjárművek számára egyaránt.

Állás leírása

Beszerzés gyakornokként a munkatársak munkájának támogatása mellett a napi feladataid közé tartozna a társosztályokkal és üzleti partnerekkel való kapcsolattartás és kisebb projektekben való részvétel is.

►Adminisztratív feladatok elvégzése

Képzettség

Folyamatban lévő felsőfokú tanulmányok nappali vagy levelező tagozaton

Kommunikációs szintű angol vagy német nyelvtudás

MS Office felhasználó szintű ismerete

Önálló, kezdeményező és rugalmas személyiség

Legalább heti 3 nap munkavégzés, legalább 6 hónapon keresztül

További információk

Multinacionális autóipari környezetben történő munkatapasztalat-szerzés, rugalmas heti munkabeosztás, iskolaszövetkezeten keresztüli foglalkoztatás, díjazás a ledolgozott munkaórák arányában, SZÉP-kártya, idegen nyelv ismeretének gyakorlása, céges buszjárat használata, ingyenes/kedvezményes sportolási lehetőségek, utazás támogatás.

Adatvédelmi irányelvek