Raktári projektvezető

 • Havasi László utca 2., Maklár, Hungary
 • Teljes munkaidő
 • Legal Entity: Robert Bosch Automotive Steering Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában

A Boschnál új rendszerek, összetevők és technológiák kidolgozásán, elemzésén és továbbfejlesztésén fáradozunk. Célunk egyszerű: jobbá tenni az életet. 

A Robert Bosch Automotive Steering Kft. egri és maklári gyára autóipari beszállítóként kormányműveket, kormányoszlopokat, kormánytengelyeket és felújított alkatrészeket szállít a legjobb minőségben és a leghatékonyabb módon a világ legnevesebb autógyárai számára. Az „Életre tervezve” mottóval összhangban az automatizált vezetés megteremtésén, a jövő önvezető autóinak megvalósításán dolgozunk. 

Állás leírása

Mivel járulhatsz hozzá közös céljaink megvalósításához:

Logisztikai alprojektvezetőként, a projekttagokkal együtt te fogod biztosítani a tervezett új logisztikai csarnok időben és a kitűzött céloknak megfelelően történő megvalósulását. Ezáltal hozzájárulsz a gyáregység hosszútávú jövőjét támogató projekt sikeres kivitelezéséhez.

 •  Logisztikai( telephelyi/regionális/világméretű) folyamatok fejlesztése
 • Költség/idő/minőség fejlesztési logisztika folyamatok koordinálása
 • Logisztikai projektekben való részvétel (material flow tervezés)
 • Idő/erőforrástervek készítése
 • Alprojketekben való részvétel
 • Dokumentációk elkészítése a vezetői/ ellenőrző/audit látogatásokra
 • Külsős cégekkel kapcsolattartás, ügyintézés
 • Projekt státusz jelentések elkészítése
 • Együttműködés a projektvezetővel a folyamattervezésben, a specifikációk összeállításában, Make or buy döntés elkőkészítésében, a képzési anyagok összeállításában  egészen a végső fizikai megvalósulásig (Go live)

Képzettség

Mi tesz Téged különlegessé:

Olyan jelölt jelentkezését várjuk, aki gazdasági vagy műszaki végzettséggel, logisztikai (material flow) és projektvezetési tapasztalattal, magas problémamegoldó képességgel, analítikus gondolkodásmóddal és jó kommunikációs képességgel rendelkezik. Szükséges a magas fokú Excel ismeret és a folyékony angol és/vagy német nyelvtudás, valamint hajlandó vállalni belföldi és külföldi üzleti utakat.

További információk

Jövőbeli munkahelyed az alábbiakat kínálja:

Biztos háttér, szakmai kihívások, világos karrierlehetőség és folyamatos fejlődési, tanulási lehetőség vár a világ egyik legjelentősebb cégénél.

Ingyenes oktatásokkal, tréningekkel támogatjuk munkatársaink szakmai és személyes fejlődését, és jutalommal díjazzuk a lojalitást. Fiatal és innovatív csapatban zajló munka mellett teljesítményalapú bónuszra, egyéb béren kívüli és szociális juttatásokra, céges buszjárat használatára is jogosult leszel. Használd ki a dolgozói ajánlási rendszer nyújtotta előnyöket, a széles körű sportolási lehetőségeket, vegyél részt a Bosch rendezvényeken és élj a Bosch dolgozóknak járó kedvezményekkel!

Adatvédelmi irányelvek