Gyártási csoportvezető_MSE2

  • Hatvan, 3000 Magyarország
  • Teljes munkaidő
  • Legal Entity: Robert Bosch Elektronika Gyártó Kft.

Cég leírása

Szeretnél ötleteiddel hasznos technológiák fejlesztéséhez hozzájárulni? Legyen szó a mobilitási megoldásokról, fogyasztói cikkekről, ipari technológiáról, energetikáról vagy építéstechnológiáról: Velünk lehetőséged nyílik arra, hogy javíts az emberek életminőségén világszerte. Köszöntünk a Bosch világában. Az 1998-ban alapított gyár ma már a Bosch csoport autóelektronikai divíziójának legnagyobb gyártóközpontja a világon. A hatvani Robert Bosch Elektronika Kft. fő profilja vezérlő elektronikák és szenzorok sorozatgyártása, ezen kívül prémium kategóriájú gépjárművekhez készít műszerfalakat. A Hatvanban gyártott elektronikai berendezések a vezetést biztonságosabbá, kevésbé környezetszennyezővé és kifizetődőbbé teszik. Világszerte már több mint 400 millió hatvani Bosch termékkel szereltek fel gépjárműveket. Több mint 6000 munkatársunk mellett, dinamikusan bővülő csapatunkba kvalifikált munkatársakat keresünk.
 

Állás leírása

► Komplex gyártási terület tevékenységének irányítása
► Termelési dolgozók (kb. 150 fő) munkájának koordinálása, irányítása, ellenőrzése, kollégák motiválása, fejlesztése
► Aktív részvétel a termékek és a folyamatok változásainak nyomon követésében, új termékek bevezetésének koordinálása
► Közreműködés auditok előkészítésében
► Projektekben való proaktív részvétel
► Minőségügyi szabványoknak való megfelelőség biztosítása
► Kiszállítási- és költségmutatók monitorozása, produktivitás növelése

Képzettség

► Felsőfokú műszaki végzettség
► Folyékony, tárgyalóképes angol nyelvtudás (előny: német nyelvtudás)
► Min. 5 éves releváns munkatapasztalat gyártási területen (előny: elektronika és/vagy autóipari terület)►Projekt koordinációs és/vagy vezetői tapasztalat
► Karizmatikus személyiség, képes másokat elkötelezni és motiválni a célelérés érdekében
► Kiváló kommunikációs- és tárgyalási készségek
► Szisztematikus gondolkodás

További információk

Munkatársaink folyamatos szakmai és személyes fejlődésének támogatása, nemzetközi karrierlehetőség egy fiatal és innovatív csapatban, versenyképes jövedelem, dolgozói vásárlási kedvezmény Bosch termékekből, élet- és balesetbiztosítás, rendszeres tapasztalatcsere a külföldi telephelyek kollégáival, nyelvtanulási lehetőség. Dolgozóink számára biztosítjuk az attraktív juttatási csomagot, választható széleskörű Cafeteria rendszerrel (munkahelyi melegétkezés-támogatás, SZÉP kártya, Erzsébet-utalvány Plusz kártya (sport, kultúra), lakáshitel törlesztés támogatás). Vállalatunk céges autóbusszal Stadionok buszpályaudvartól az M3-as autópályán 45 perc alatt jól megközelíthető.
 

Videók

Adatvédelmi irányelvek