International Sales Support

 • Galvanistraat, Ede, Gelderland, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wil jij starten in een internationale omgeving waarin jij de link bent tussen onze afdeling International Sales en Operations? Breng jij straks de nodige structuur en support in een gedreven en dynamisch team?

International Sales Support
Ede, Fulltime

Als International Sales Support ben je vanuit de backoffice de rechterhand van de afdeling International sales. Je ondersteunt je International Sales collega’s in verkooptrajecten en projectuitvoering bij internationale klanten (Major Oil Companies als Shell, Total en Q8). Je zorgt voor adequate verslaglegging en borgt het nakomen van de gemaakte afspraken.   

Je zorgt voor het opstellen van offertes volgens de gemaakte afspraken met de klant en verwerkt opdrachten op een juiste wijze ter voorbereiding van de overdracht aan de projectleider van de afdeling operations. Wanneer de opdracht wordt uitbesteed aan één van onze Europese agenten zorg je ook hier voor de juiste opvolging en overdracht.

Kortom, jij bent de sleutel  in zowel het proces van International Sales en de borging naar een effectieve uitvoering in samenwerking met Operations. Met oog voor detail weet jij het overzicht en de structuur te behouden in een energieke, dynamische, stressvolle en internationale omgeving. 

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren onder andere:

 • Op internationaal niveau ondersteun je op het gebied van business development; 
 • Je onderhoudt contact met (interne) projectleiders en wereldwijde agenten;  
 • Het voorbereiden en uitwerken van offertes en verkoop gerichte documentatie in het ERP systeem; 
 • Het administreren van contracten en verkooptrajecten in de CRM database. 

WIE ZOEKEN WIJ?
Wij vragen veel van je. De international support die wij zoeken is iemand die naast de noodzakelijke  klantgerichte vaardigheden, organisatorisch en analytisch sterk is. Houdt van zelfstandig, gestructureerd en planmatig werken.

Anderen omschrijven je ook als scherp, creatief en assertief. Je haalt de informatie die je nodig hebt en zorgt dat de onze international sales medewerkers een optimale commerciële ondersteuning krijgen.  Je wordt enthousiast van een cultuur van continu verbeteren en draagt daar zelf ook actief aan bij.

Verder heb je of ben je, beschik je over:

 • HBO opleiding in een commerciële of technische richting;
 • Goede kennis van geautomatiseerde systemen;
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Kennis van de Duitse of Franse taal is een pré.

WAT KRIJG JE HIERVOOR TERUG?
BigBrother als organisatie kent een aangename en informele cultuur met een echte “can do” mentaliteit. Je krijgt volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te specialiseren. Je komt te werken in een klein internationaal, jong, gedreven en enthousiast team, mensen met passie voor de organisatie en hun vak! Je team heeft de ambitie en uitdaging om van de internationale business een cruciale pijler binnen het bedrijf te maken.

Verder kun je rekenen op:

 • Een goed salaris afgestemd op je rol, ervaring en prestaties;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Goede pensioenregeling en verzekeringen;
 • Diverse training- en ontwikkelmogelijkheden.

 

WAAR GA JE WERKEN?
BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede, Wilrijk (BE) en Cluj (RO). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor internationale oliemaatschappijen en retail organisaties.

BigBrother geeft haar klanten inzicht in hun processen door op innovatieve wijze informatie te halen uit de beveiligingssystemen, waardoor de klant beslissingen kan nemen met impact. Meer weten? Kijk voor meer informatie over onze innovaties op www.storewatch.nl of www.pumpwatch.nl. 

ENTHOUSIAST?
Solliciteer dan snel! Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 06-43196441

Video's om te bekijken