Technieker Beveiligingssystemen

  • Terbekehofdreef, 2610 Antwerpen, Belgium
  • Full-time

Job Description

Durf jij met jouw kennis en ervaring in elektronica en beveiligingstechnieken een grote rol te spelen in de beveiliging en bewaking bij internationale bedrijven als Total en Q8? BigBrother ontwikkelaar van gebruikersvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector zoekt een:

Ervaren Technieker Beveiligingssystemen

Jouw rol als Technieker Beveiligingssystemen is groot! Jij zorgt voor de veiligheid van onze klanten in België, Luxemburg en (af en toe) Frankrijk. Dit doe je met onze intelligente en steeds in ontwikkeling zijnde beveiligingsoplossingen. Hoe ga je als technieker bijdragen aan de veiligheid en bewaking van onze klanten? Door:

• Montages en installaties van camerabewaking, brand- en inbraakbeveiliging en toegangscontrole;
• Onderhoud en herstellingen, specifiek voor de beveiliging van tankstations en petroleumdepots.

In deze job werk je voornamelijk dagdiensten, maar ook wachtdiensten horen erbij.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?
Jij herkent jezelf in termen flexibel, assertief en sterke motivatie. Onze techniekers werken zelfstandig, maar ook graag in teamverband. Wil jij echt waarde kunnen toevoegen, dan vinden wij dit ook bij jou terug:
• Een opleiding in elektriciteit, elektronica of stuur- en beveiligingstechnieken;
• Kennis van zwakstroom (camera-, brand-, en inbraakbeveiliging en toegangscontrole) is een plus;
• Je beschikt over een attest “Wet Tobback” of bent bereid dit te behalen;
• Het bezit van een attest basisopleiding inbraakbeveiliging en/of B-VCA is een plus.

Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs en een bewijs van goed gedrag en zeden is voor jou geen enkel probleem.

PERSOONSKENMERKEN
Technisch, collegiaal, enthousiast, geen 9 tot 5 mentaliteit, zelfstandig, sociaal, klantgericht, resultaatgericht en nauwkeurig.

WAT BIEDEN WIJ JE?
Wie aan de slag gaat bij BigBrother, kan rekenen op boeiende en gevarieerde projecten, een toffe teamsfeer en ruime zelfstandigheid. Voor bovenstaande functie bieden wij een arbeiderscontract aan van onbepaalde duur. In ons aanbod, waar je geen nee tegen kunt zeggen, kan je rekenen op:
• Een degelijk startloon en een interessante verplaatsingsvergoeding;
• Een hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques;
• Op jaarbasis krijg je 20 vakantiedagen en 12 aanvullende verlofdagen;
• De mogelijkheid om de bedrijfsbus privé te gebruiken.

WAAR GA JE WERKEN?
BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Nederlandse organisatie met een kantoor in Ede (NL) en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties.

BigBrother geeft retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen en in beeld te brengen. Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling samen met my-order: Mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning, een versmelting van technologie met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument. Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother als beveiligingsfirma duidelijk een eigen koers.

BEVEILIG EN BEWAAK JIJ ONZE KLANTEN?
Heb jij alles in huis om als technieker bij BigBrother aan de slag te gaan en begin je nog liever vandaag dan morgen? Dan horen wij graag van jou!

Voor functie gerelateerde vragen kun je contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer +31643196441

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Videos To Watch