Tech Support Operations (BE)

  • Terbekehofdreef 6-8, Wilrijk, Vlaanderen, Belgium
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Ben jij klaar met je opleiding, heb jij idealiter een Bachelor? Heb jij een passie voor techniek, ben je gemotiveerd om te groeien binnen een hoog technologisch bedrijf en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Groei dan samen met BigBrother en start als support Operations!

Tech Support Operations
Wilrijk, fulltime

Als Tech Support Operations werk je samen met de projectleider, technisch administratief medewerker en projectmonteurs aan zowel grote als kleine projecten voor o.a.: Total, Esso, Texaco (EG), Shell, Maes, G&V, Hanos en diverse dealernetwerken.  Mooie merken waarbij jij als Tech Support Operations samen met jouw team de projecten van a tot z realiseert met als einddoel een meer dan tevreden klant! 

De functie is divers, je wordt breed ingezet op de afdeling operations en logistiek.  Je wordt op geleid om je verder te ontwikkelen en specialiseren op onze afdeling projecten.

Je bent als Tech Support Operations verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

  • Het opstellen en uitwerken van offertes en calculaties;
  • Het voorbereiden en controleren van projectdossiers;
  • Het op tijd organiseren van materiaal op basis van de projectplanning;
  • Overdracht naar de afdeling Service & Maintenance d.m.v. een correct revisiedossier;
  • Je draagt zorg voor het goede verloop van het logistieke proces tussen Nederland en België.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?
Je bent in staat om zelfstandig taken op te pakken en adequaat af te ronden. Van nature ben je creatief en leergierig, je bent ambitieus, je wilt jezelf ontwikkelen en bedenkt graag een betere manier van werken. Je geniet ervan om samen te werken en je collega te helpen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en begrijpt dat er soms even moet worden doorgewerkt. Anderen beschrijven je als betrouwbaar - ‘je zegt wat je doet en doet wat je zegt’ -. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid met een hands-on mentaliteit. Je hebt ‘drive’, bent energiek ingesteld en houdt van aanpakken. Je kan goed relativeren en hebt een goede dosis humor. Verder heb je of ben je:

  • Een starter met een technische opleiding (bij voorkeur Bachelor).
  • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden in het Nederlands en Frans;
  • Flexibiliteit; de functie is divers en vraagt steeds om inschatting en initiatief waar je het team het beste kan ondersteunen.

WAT BIEDEN WIJ JE?
Er wordt een erg veelzijdige en uitdagende job aangeboden waarin je samen met je team de klant centraal zet in de uitvoering van alle projecten. Dit gaat je toelaten jezelf actief verder te ontwikkelen en betrokken te worden in diverse projecten. Je komt terecht in een dynamisch groeiend bedrijf met een erg aangename can do mentaliteit en pragmatische aanpak waar ambitie geen taboe is. Vanzelfsprekend staat hier een marktconform en compleet loonpakket tegenover.

WAAR GA JE WERKEN?
BigBrother is een innovatieve organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Wilrijk (BE) Ede (NL) en Cluj (RO). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor internationale oliemaatschappijen en retail organisaties.

BigBrother geeft haar klanten inzicht in hun processen door op innovatieve wijze informatie te halen uit de beveiligingssystemen, waardoor de klant beslissingen kan nemen met impact. Meer weten? Kijk voor meer informatie over onze innovaties op www.storewatch.nl of www.pumpwatch.nl

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Enthousiast? Stuur dan jouw motivatiebrief en CV naar ons via de ‘solliciteer’ button.

Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0031 (0) 643196441

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken