Lead Service & Maintenance BELUX

 • Terbekehofdreef 6-8, Wilrijk, Belgium
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Jij zoekt een uitdaging die past bij je talenten, wij een technisch-commercieel talent die snel schakelt en verantwoordelijk is voor onze Service & Maintenance afdeling.  Je werkt vanuit ons kantoor in Wilrijk. 

Lead Service & Maintenance BELUX
Wilrijk, Fulltime

WAT HOUDT DE ROL IN?
Als Lead Service & Maintenance begeleid je door heel België en Luxemburg alle onderhoud en service opdrachten op het gebied van elektrotechnische beveiligingsinstallaties. Dit doe je voor mooie opdrachtgevers in Petrol en Retail zoals o.a. Total, Esso, Shell, Q8... Hierbij weet je de opdrachtgever te ontzorgen. 

Je stuurt een team van monteurs aan waarbij kwaliteit, een efficiënte planning en klanttevredenheid bepalend zijn. Naast het aansturen van de monteurs ben je gedreven om continu verbeteringen in processen en planningen aan te brengen.  

Je stelt bij iedere opdracht de klantvraag centraal, onderhoudt op een proactieve wijze intensief contact met alle stakeholders en weet het onderhoud beheersbaar, doelgericht en binnen het juist financieel kader te organiseren en realiseren. Je organiseert en coördineert zelfstandig de organisatie van diverse onderhoudscontracten, zodanig dat de dagelijkse planning op de meest efficiënte en effectieve wijze kan worden gerealiseerd. In dit proces zoek je actief de samenwerking met collega’s in België en Nederland om samen tot een goede uitvoering te komen. 

Een kleine greep uit je verantwoordelijkheden:

 • De kwaliteit van onze dienstverlening op het gebied van elektrotechnische installatietechniek;
 • Het zorgdragen voor tijdige en adequate opvolging van alle storingen zowel tijdens als buiten werktijd;
 • Het technisch inhoudelijk en hiërarchisch aansturen van je team;
 • Het onderhouden van de contacten met leveranciers, opdrachtgevers, externe partijen en monteurs omtrent de planning en uitvoering van de met de klant overeengekomen diensten;
 • Het meedenken en zoeken naar marktkansen bij bestaande klanten;
 • Je levert een actieve bijdrage aan verbetertrajecten en het continu verbeteren van de eigen processen en aan een zo veilig en gezond mogelijke uitvoering van de eigen werkzaamheden c.q. van de onderhoudswerkzaamheden.

WAT VRAGEN WIJ VAN JE?
We vragen natuurlijk veel van je. Deze rol vraagt vele talenten, plannen, regelen, het houden van overzicht maar ook sturen en controleren. Je beschikt over technisch inhoudelijke kennis en bent een duizendpoot, proactief en hebt commerciële kwaliteiten.  Je bent een kei in het onderhouden van contacten met klanten.   

Anderen beschrijven je als een natuurlijk (technisch) leider met overwicht, mensen werken graag met en voor je. Je neemt graag initiatief, weet mensen goed aan te sturen, te overtuigen en stelt continu hoge eisen aan het werk. Moeiteloos weet jij waar de prioriteiten liggen en ben je op de hoogte bij alles wat er speelt. Je voelt aan wat er nodig is en voorziet hierin. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan de klantwensen vertalen naar heldere instructies voor collega’s in het hele proces. Flexibel ben je; jij bent in staat onze klanten positief te verassen met passende oplossingen, service en dienstverlening. Je gedijt goed in een dynamische omgeving en schakelt snel. Vanzelfsprekend ben je accuraat, heb je oog voor details en ben je stressbestendig.

Verder heb of ben je:

 • Je beschikt over een hoger denk- en werkvermogen, verworden door hogere studies of een relevante ervaring. Indien je beschikt over een hoger technisch diploma, dan speelt dit in jouw voordeel;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan als Lead in de techniek;
 •  Aantoonbare leidinggevende ervaring;
 • Een mensgerichte, sterke persoonlijkheid met leiderschap skills;
 • Bovenop je kennis van de Nederlandse en Engelse taal kan je je vlot uitdrukken in het Frans in woord en geschrift

WAT BIEDEN WIJ JE?
De kans om aan de slag te gaan met inhoudelijk zeer uitdagende technische werkzaamheden binnen de wereld van digitale, multifunctionele beveiligingsproducten. Werken met innovatieve en state of the art technologie. Een organisatie die volop in ontwikkeling is en jij je dus ook volop kunt ontwikkelen.

Vanzelfsprekend bieden wij je een goed salaris, afgestemd op je rol, ervaring en prestaties. Tot slot alle faciliteiten om prettig te kunnen werken zoals een laptop en telefoon. Je werkt vanuit ons aangenaam ingericht kantoor in Wilrijk. 

WAAR GA JE WERKEN?
BigBrother is een ambitieus, innovatief, hard groeiende Benelux organisatie met een kantoor in Ede (NL), Cluj (RO)  en Wilrijk (BE). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor de Petrol- en Retail sector. BigBrother werkt structureel samen met internationale oliemaatschappijen en gerenommeerde Retail organisaties.   

BigBrother geeft Retail organisaties en tankstations niet alleen grip op hun primaire processen door alle risico gevoelige producten en activiteiten te beveiligen, in beeld te brengen en deze data te gebruiken voor betere inzichten.

Ook spelen wij een belangrijke rol in het versnellen van de primaire processen van onze klanten. Een mooi voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van mobiel betalen van brandstof door middel van kentekenherkenning met als doel een zo eenvoudig mogelijke manier van tanken realiseren voor de consument.

Met de technologische innovaties die BigBrother zelf ontwikkelt, krijgt de klant meer inzicht in zijn operaties, waardoor hij beslissingen kan nemen met impact. Hierin kiest BigBrother duidelijk een eigen koers.

MEER INFORMATIE EN SOLLICITEREN
Alleen voor functie gerelateerde vragen kunt u contact opnemen met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0031 (0) 643196441

Enthousiast? Stuur dan snel jouw motivatiebrief en cv naar BigBrother email: [email protected] bigbrother-security.be

De referentiecheck is een standaard onderdeel van de sollicitatieprocedure. Het aanleveren van een bewijs van goed gedrag en zeden maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Video's om te bekijken