Afstudeerstage Elektrotechniek

  • Galvanistraat, Ede, Nederland
  • Stagiair

Beschrijving van het bedrijf

Je bent op zoek naar een afstudeerstage én je doet de opleiding Elektrotechniek? Dan weet je ook dat je met deze opleiding veel verschillende kanten op kan. Bij BigBrother word je breed meegenomen in het vak Elektrotechniek.

Afstudeerstage Elektrotechniek
Ede, fulltime

WAT GA JE DOEN?
Als student wil je je natuurlijk breed oriënteren. Tijdens deze afstudeerstage krijg jij de ruimte om er achter te komen hoe jij je loopbaan, na het behalen van je studie, wil starten. Is dat als werkvoorbereider op de afdeling Projecten of Service & Maintenance, als calculator in het offertetraject of een bredere rol op de afdeling Operations? In deze stage krijg je de mogelijkheid om daar meer inzicht in te krijgen door mee te werken aan één van onze vele projecten.

WIE ZOEKEN WIJ?
Wij zoeken jou! Tenminste, als jij je herkent in het volgende:

  • Je bent een student Elektrotechniek op HBO niveau;
  • Je neemt initiatief en durft vragen te stellen;
  • Je bent een echte teamplayer en hebt een passie voor techniek.

WAT BIEDEN WIJ?
Jij brengt een frisse wind mee in de organisatie en dat waarderen wij. Daarom krijg jij een stagebegeleider die jou helpt in de ontwikkeling als persoon én als professional. Samen zoeken jullie naar jouw talenten en ambities en werken jullie aan de leerdoelen die je vanuit je opleiding meekrijgt. En ook niet onbelangrijk, bij BigBrother krijg je een stagevergoeding!

WAAR GA JE WERKEN?
BigBrother is een innovatieve Nederlandse organisatie met een sterke groeiambitie. We hebben een kantoor in Ede, Wilrijk (BE) en Cluj (RO). BigBrother ontwikkelt en maakt gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen voor internationale oliemaatschappijen en retail organisaties.

BigBrother geeft haar klanten inzicht in hun processen door op innovatieve wijze informatie te halen uit de beveiligingssystemen, waardoor de klant beslissingen kan nemen met impact. Meer weten? Kijk voor meer informatie over onze innovaties op www.storewatch.nl of www.pumpwatch.nl. 

ENTHOUSIAST?
Solliciteer  dan snel of neem contact op met Annemarie Oosterhof, HR Manager, telefoonnummer 0643196441

    Video's om te bekijken